woensdag 6 oktober 2010

Beauty bij PenPal Junkie!

Als je in deze tijden nog graag een handgeschreven brief op de post doet (je weet wel, in die rode bakken op hoge poten) dan ken je deze site misschien al: PenPal Junkie! Een webshop vol benodigheden om jouw brief de allermooiste brief te maken. Schattige stickers, lief briefpapier, leuke envelopjes, noem maar op. Ook vind je er kantoorbenodigdheden, horloges en spaarpotten. Werkelijk alles wat maar cute & kawaii is, PenPal Junkie has got it. Sinds kort heeft Jasmina, de eigenaresse van de shop, een beauty gedeelte toegevoegd. Kijk, now we're talking.PenPal Junkie verkoopt op beautygebied spulletjes die heel goed bij de rest van het assortiment passen. Allerlei schattige lipglossjes vermomd als bonbon of Ferrero Rocher, handcreme in een cupcake, grappige nagelvijltjes in de vorm van een Japans popje of stukken taart en lolly's als zeep. De prijzen variĆ«ren van €1,99 tot €6,99 en zijn dus erg betaalbaar. 

Uit PenPal Junkie's shop ontving ik een doosje bonbons genaamd Lip Gloss Heaven. Deze collectie bevat een viertal lipglossjes vermomd als bonbon met elk een eigen kleur en geur. De bonbons kosten € 2,89 per stuk. Coco dacht 'Heeeee, eten? Voor mij?' en begon er meteen aan te snuffelen.


De bonbon linksboven heet Vanilla Fancy. Deze gloss bevat zilveren shimmers en ruikt heel subtiel naar vanille. Het is een lichte geur en dus ideaal voor mensen die geen sterke foody geur onder hun neus willen hebben de hele dag.

Rechtsboven zien we Mocha Choca. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden ruikt deze bruine shimmery gloss naar koffie en chocola. Heel erg yummy als je het mij vraagt! De geur is wel wat sterker dat Vanilla Fancy dus je moet wel echt dol zijn op koffie en chocolade als je deze lipgloss opdoet.

Linksonder zien we Praline Princess. Deze lichte goudbruine gloss met shimmers ruikt heel subtiel naar een heerlijke gevulde bonbon. Niet extreem zoet, maar just right.

De bonbon rechtsonder heet Rose Swirl en ruikt EXACT naar een bonbon met aardbeien vulling (zo'n roze, stroperige, zoete vulling) nomnomnom! Deze geur is bij mij zeker favoriet. De kleur van de gloss is heel lichtroze en uiteraard ontbreken ook hier de shimmers niet.


De lipglossjes zijn vrij klein - maar dat maakt ze ook zo lief - en hebben ieder een inhoud van 1,5 gram. Aan de onderkant bevindt zich een klepje die je kunt openklappen en dan komt de gloss tevoorschijn. De ingrediĆ«nten zijn niet bijzonder verzorgend, het bestaat voornamelijk uit paraffinum perliquidum (minerale olie), polybutene (om de gloss dikker te maken), hydrostearic acid (om de gloss gellerig te maken), Vitamine E, parfum, kleurstof en mica (voor de shimmers). 

De gloss is inderdaad wat dik en gellerig maar je krijgt het gemakkelijk met je vinger uit het potje en het smeert ook lekker uit over mijn lippen. Misschien ietsje aan de dikke kant en ook plakken ze iets meer dan ik zou wensen. Maar ach, de verpakking maakt alles goed! Ze maken mijn lippen glad en zacht en de geur is subtiel aanwezig. Hmmmm, lekker! 


Voor deze lipglossjes en meer schattige beauty spullen (ook heel leuk als kadootje) breng je een bezoekje aan de webshop PenPal Junkie van Jasmina. Enjoy!

Until next time,
Serena Verbon