donderdag 23 september 2010

Win! 3x Clarins Beauty Balm!

Altijd leuk als er iemand jarig is, en wie jarig is trakteert! Clarins vierde onlangs de 30e verjaardag van hun bestseller Beauty Flash Balm. Ik schreef er al eerder lovend over in deze review en nu mag ik van Clarins 3 exemplaren weggeven t.w.v. €34,75 aan mijn bezoekers. Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan deze winactie.


Wisten jullie dat er iedere 20 minuten een Beauty Flash Balm over de toonbanken gaat? Dit product heeft wereldwijd vele prijzen en awards in de wacht gesleept door bekende magazines en vele vrouwen (waaronder ik) noemen dit hun favoriete beautyproduct. Wat het precies is en doet en waarom ik het zo'n fijn product vind kun je allemaal in mijn review lezen. 

Gisteren liet ik jullie een foto zien van mij en Dony backstage bij de finale van de Miss Queen of the Benelux verkiezing. Ik heb hier ook de Beauty Flash Balm op en je ziet echt het verschil. Soms zie je celebs in magazines en dan denk ik, wat stralen ze mooi! En wat is hun huid toch mooi egaal en fris! Nu weet ik eindelijk hoe je ook zo'n huidje kan regelen: Beauty Flash Balm, baby!


Van Clarins mag ik 3 exemplaren Beauty Flash Balm weggeven t.w.v. €34,75. En geloof me, dit spul wil je gewoon aan je beauty stash toevoegen. Wat moet je doen om kans te maken op dit product? Omdat Beauty Flash Balm 30 jaar is geworden lijkt het me leuk om te horen hoe jullie jezelf zien over 30 jaar. Laat in een comment jouw toekomstbeeld achter en probeer het in niet meer dan 8 zinnen te verwoorden. Zet er meteen bij hoe oud je dan bent en verwerk het woord 'beauty' in je verhaaltje! De leukste comments winnen een tube Beauty Flash Balm.

Hoe zie ik mezelf over 30 jaar? Ik ben dan 56 en moeder van een tweeling (jongen en meisje) die zo rond de 24 jaar zijn. Maar ze zijn het huis al lang uit omdat ze ergens aan het studeren zijn ofzo. Ik woon in Dalfsen met Bas en we hebben een leuk huisje op het platteland met heel veel katten en een hondje. Bas en ik hebben een eigen bedrijf en we verdienen zoveel geld dat we genoeg weg kunnen geven aan goede doelen. Bas organiseert feesten en ik heb plannen om een kattenasiel aan huis te starten. Ik blog nog steeds, maar dan over eten en koken want dat kan ik inmiddels heel erg goed (ahum). En ik ben super gelukkig!

Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen! Inzenden kan t/m 30 september 2010, 00:00u. De uitslag zal ik daarna zo snel mogelijk bekend maken via deze site, dus hou mijn site in de gaten als je graag wil winnen! Hoor ik binnen 2 weken niets van de winnaars dan gaat de prijs aan je neus voorbij. 

Mochten jullie in een goede bui zijn dan zou ik het zeer op prijs stellen als jullie je stem uitbrengen op de Andrelon wedstrijd waaraan ik meedoe. Stemmen is gratis en kan iedere dag opnieuw! Alvast bedankt meissies.

Om de verjaardag van Beauty Flash Balm te vieren geeft de webshop Belissima de maand september en oktober extra 15% korting op dit product met de code 'BeautyLab'. Belissima geeft standaard 10% korting dus heb je in totaal 25% korting. Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2010. Belissima is de enige echte officiĆ«le Clarins webshop van Nederland.

Clarins heeft sinds kort ook Facebook. Als je klikt op 'vind ik leuk' maak je nog eens extra kans op een Beauty Flash Balm en leden kunnen een sample aanvragen van de nieuwe lippenstift.

Until next time,
Serena Verbon