zondag 19 september 2010

DUS TOCH!

Man man man, het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Eindelijk zijn dan de geruchten bevestigd door Coty zelf: Jawel, dames en heren, Lady Gaga gaat in samenwerking met Coty een eigen parfum creëren en op de markt brengen. Dus toch!


Ergens halverwege de maand juli kwam het gerucht mij ter ore dat Lady Gaga en Coty gingen samenwerken om een Gaga parfum te ontwikkelen, om er vervolgens een paar dagen later achter te komen dat dit helemaal niet waar bleek te zijn. Ik heb zelfs nog Coty gemaild omdat ik zo enthousiast was (en om meteen te bedelen voor een sample, of course) en ze mailden me terug dat ze zelf nog helemaal van niets wisten;

Dag Serena, we gaan de geur van Lady Gaga niet op de markt brengen. Zie hieronder de statement. "Coty Inc. continues to be excited by the interest in our organization; however it is not our corporate policy to comment on rumors or speculation. Coty is a recognized leader in global beauty with annual net sales of nearly $4 billion. Driven by an entrepreneurial spirit, passion, innovation and creativity, Coty Inc. has developed an unrivaled portfolio of notable brands and delivers its innovative products to consumers in 90 markets worldwide."

Zwaar teleurgesteld heb ik toen nogmaals een artikel op de site gezet met het bericht dat het echt om een gerucht ging en dat Lady Gaga dus niet met een eigen parfum komt. Stiekem bleef ik natuurlijk wel hopen en ik moet zeggen dat ik er de afgelopen tijd nog wel eens aan heb gedacht. 'Zal het echt niet waar zijn...?'. En geloof het of niet, een paar dagen geleden kreeg ik een email van Coty in mijn inbox waarin zwart of wit stond;

Beste Serena, met veel trots delen wij u mee dat Coty Inc. en Lady Gaga een samenwerking zijn aangegaan om haar allereerste parfum te creëren. Additionele informatie met betrekking tot deze dynamische samenwerking zullen wij in een later stadium bekend maken.
Goed, we zullen dus nog even geduld moeten hebben voor meer informatie omtrent Lady Gaga's parfum, maar ik ben in ieder geval totally excited met het nieuws dat het dus in ieder geval ECHT WAAR is en dat we er zeer binnenkort achterkomen wat voor gekke geuren Lady Gaga in een parfum heeft weten te stoppen. We kunnen dus doorgaan met fantaseren over de looks van het flesje en de geurnoten die erin zullen zitten. Whoohoo! Ik ben helemaal blij met dit nieuws en ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen.

Until next time,
Serena Verbon