vrijdag 24 september 2010

Backstage video (met mij!) : Selected by Influentials

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over een photoshoot waarvoor ik gevraagd ben als visagiste, een hele eer! Een opdracht van FreshCotton omdat ze hun nieuwe Selected lijn willen promoten. De shoot beslaat maar liefst 6 pagina's in Blend Magazine oktober. De nieuwe Blend ligt nog niet in de winkels maar ik kan jullie wel vast bovenstaande 'achter de schermen' video laten zien en een aantal sneak peeks na de klik...


Het leuke is dat de gehele shoot bedacht en gecreĆ«erd is door invloedrijke bloggers. Vlak voor mijn vakantie naar Florida staken we onze creatieve koppen bij elkaar en kwamen we tot een leuk concept. Tijdens mijn vakantie is dit per mail verder uitgewerkt en vlak na mijn vakantie was de shoot al. Het was op een zonnige zondag (we hadden echt mazzel met het weer) en ik had er zin in! Leuk om iedereen weer te zien en spannend omdat ik nog nooit eerder een visagie heb verzorgt voor een professionele shoot.

Hieronder vast wat sneak peeks die in het fashion magazine Blend komen te staan;Lifestyle magazine BLEND publiceert in haar oktober editie de editorial 'Selected by Influentials', welke geheel is bedacht en uitgevoerd door jonge invloedrijke bloggers. De bloggers zijn allen online trendsetters met een grote aanhang, en hebben voor de editorial ieder hun eigen specialisme en passie op het gebied van lifestyle, fotografie, fashion of beauty ingebracht. Ook de modellen zijn invloedrijke internetters. Alle betrokkenen hebben vrijwillig aan het project meegewerkt. Het is voor het eerst dat de groeiende invloed van Nederlandse bloggers op de fashionwereld op deze manier tot uiting komt. De editorial draait om kleding uit de nieuwe Selected etalage van webshop FreshCotton.

Bloggers
Serena / visagie

Cindy / styling

Alvar / styling

Boris / model

Elisabeth / model

Dennis / fotografie

Dennis / fotografie

Ilanka / model

Ik wil bij deze de mannen bedanken! Albert van FreshCotton, Rocco, Arjan en Rory van First; helemaal super dat jullie deze samenwerking zijn aangegaan en bloggers een kans hebben gegeven om te laten zien dat we net zo goed verstand van zaken hebben als de zogenaamde 'professionals'. Bloggers rule and you know it!

Until next time,

Serena Verbon