maandag 16 augustus 2010

Zalando Wishlist + winactie!

Binnenkort mogen we een nieuwe Nederlandse webshop verwelkomen genaamd Zalando. Deze webshop is al groot en beroemd in Duitsland en heeft nu zijn oog laten vallen op ons landje. En geloof me, deze webshop is liefde! Zalando.nl wordt hier pas in september gelanceerd maar als je vast wilt zien wat er komen gaat kun je een kijkje nemen op Zalando.de (ja, even weer dat middelbareschool Duits opfrissen!).



In eerste instantie dacht ik, oh nee, niet weer de zoveelste Wehkamp webshop he? Maar toen ontdekte ik dat Zalando ook een beauty gedeelte heeft met prachtige producten van merken als Shiseido, Butter London, Tokyo Milk, L'Occitane, Burts Bees, Dior, Jelly Pong Pong, Jemma Kid, REN en Uslu - om maar even wat te noemen. Kijk, daar gaat ons beautyhartje nou sneller van kloppen! Als je naar Zalando.de gaat klik je bovenin de balk op 'Shops' en vervolgens op 'Zalando Beauty'.



Naast Beauty verkopen ze ook hele leuke kleding van merken die niet heel makkelijk te krijgen zijn in Nederland. Ze hebben vooral een erg groot assortiment aan schoenen maar ook erg leuke kleding heel veel verschillende merken. Het is gewoon te veel om op te noemen! Grotere commerciĆ«le merken maar ook onbekende merken die een hoog boetiekjes-gehalte uitstralen. Is soms ook wel eens fijn, dan heb je iets wat niet veel andere mensen hebben.



Oh en meiden! DE SCHOENEN!! Ik heb een paar hoge Zebra sleehakken op mijn wishlist gezet (hate 'em or love 'em) van het merk Chinese Laundry. Nooit van gehoord natuurlijk, maar alle schoenen van dat merk zijn wow! En daarnaast hebben ze ALLES op het gebied van schoenen. Gympen, flatjes, hoge hakken, laarzen, pumps, sandaaltjes, sleehakken, alles. 



Ik zal hieronder nog eens even mijn Zalando Wishlist laten zien aan jullie, ben zo excited! Kon ik maar vast alles bestellen! Ik ben trouwens best trots op de collage, vind hem erg mooi geworden en Photoshop is inmiddels mijn grootste vriend :-)



Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van Butter London. Ik had het liefst alle kleuren willen hebben maar de lakjes zijn best prijzig (€16 per lakje, this stuff better be gooood!) dus koos ik voor een gouden en zilveren shimmery lak. Ik zag namelijk ergens swatches hiervan en was meteen verkocht! Oh en die nagellakremover was €5 en omdat ik toch op zoek ben naar een goede, verzorgende remover dacht ik hoppa! Die zetten we er ook even bij.

Elizabeth Arden's 8 Hour cream is legendary! Visagisten zweren erbij. Sterker nog, het is een must-have als ik Cynthia met geloven. Ze start volgende maand met een visagisten opleiding en 8 hour cream MOEST ze aanschaffen. Het is ideaal om droge plekjes in het gezicht mee weg te krijgen en ook wordt het gebruikt om oogmake-up te smudgen voor editorial shoots. Ik probeerde het bij haar uit en ontdekte dat het superlekker spul is voor de lippen. Daarom bestelde ik de 8 hour cream lipbalm, net zo handig!

Tokyo Milk is een super lief merk die een ouderwetse look & feel uitstraalt. Hun verpakkingen zijn lekker nostalgisch en ze verkopen zeep, lipbalm en solid perfumes. Make my a mixtape sprak me het meeste aan qua geuromschrijving.

Ik ben dol op accessoires zoals dit sjaaltje van Pieces en daarbij hou ik van structuurtjes. In deze sjaal zit een leuk ruitjespatroon met bolletjes die voor relief zorgen, I love it! En de kleur is prachtig! Staat vast goed bij de rest van mijn garderobe aangezien ik allemaal van dit soort natuurlijke kleurtjes heb.

Diep van binnen ben ik een hoochie momma. Korte rokjes, hoge hakken, strakke topjes, ik hou ervan. Deze lichtelijk skanky sleehakken, die overigens enorm hoog zijn, met opzichtige zebraprint zijn daarom echt iets voor mij!

WIN! WIN! WIN!
Ok, bloggers opgelet. Zalando wil lekker veel bekendheid krijgen en heel Nederland op de hoogte brengen van hun digitale opening. En wij kunnen hun daarbij helpen PLUS kans maken op te gekke prijzen zoals een leren Belmondo tas t.w.v. €199,95 of een Happy Hands kit met producten van l'Occitane en Uslu.




Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijzen is het volgende:

1. Beantwoord de vraag: “Hoeveel verschillende schoenenmerken zijn te verkrijgen bij Zalando?”.


2. Stel je mede fashion- en beautybloggers of bezoekers op de hoogte van deze actie en vermeld het op je blog of website. Hierbij wordt voorkeur gegeven aan vermeldingen met een afbeelding en een link naar http://www.zalando.nl.


3. Stel Zalando op de hoogte door je antwoord, de link naar jouw website/blog en je e-mail adres in een comment op de site van Zalando te zetten. Doe dit voor 30 augustus om kans te maken op bovenstaande prijzen!

Heb je geen blog of website dan kan je je inschrijven voor de Zalando nieuwsbrief om toch nog in de prijzen te vallen. Remember, schrijf je in voor 30 augustus om kans te maken op de prijzen! Je mag ook meedoen met zowel de blog-actie en de nieuwsbrief-inschrijving om dubbel zoveel kans te maken. Bloggers hebben dus een voorsprong! Yaay!

Bij deze doe ik dus ook mee! Ik moet alleen even een comment achterlaten op de site van Zalando en opzoeken hoeveel verschillende schoenenmerken ze eigenlijk verkopen. Heb je zelf een blog en wil je kans maken op die leuke prijzen? Zet deze winactie dan ook op jouw blog en doe zelf mee. Ik wens iedereen succes! Op de site van Zalando vind je meer info en kun je je comment achterlaten.

De site is nu gewoon informatief en zal per september veranderen in een webshop waar we leuke spulletjes kunnen shoppen! Maar op de Duitse site Zalando.de kun je vast een kijkje nemen van wat we allemaal kunnen verwachten. De verzendkosten zijn trouwens gratis zag ik, ongeacht het totaalbedrag van je bestelling. Nice! Ik heb mijn wishlist al klaar dus zodra de webshop online is ga ik lekker shoppen, ik kan niet wachten! Zijn jullie ook enthousiast?

Until next time,
Serena Verbon