vrijdag 20 augustus 2010

Geshopt in Miami!

Op onze tweede dag in Miami besloten Bas en ik te shoppen! Collins Avenue heeft een hele leuke shopstraat met onder andere een Walgreens (drugstore/supermarkt), Victoria's Secret en een Sephora. We zijn ook naar de Dolphin Mall geweest, de grootste shopping mall van Miami. Ik heb echt veel gekocht (echt ridiculous muchas many!) dus vandaar nu alvast even een update, want als ik al mijn aankoopjes aan het einde van deze vakantie aan jullie wil laten zien dan BLIJF je scrollen! 


Bij de Walgreens kocht ik een deostick van Secret - showerfresh without stripes. Vergeten op de foto te zetten alleen! Verder kocht ik ook een heerlijk ruikende shampoo en conditioner van het merk Organix. 


Het zijn hele grappige bolle flessen, wat korter dan de gemiddelde shampoofles, maar met dezelfde inhoud. Organix was in de aanbieding zie ik net op de bon. Normaal gesproken kosten de shampoo en conditioner per stuk $6.99, maar nu kreeg je 1+1 gratis dus heb ik voor beide producten slechts $6.99 betaald. Beter!

Zoals je op de foto bovenaan kan zien heb ik mijn oog laten vallen op de Gossip Girl collectie van Nicole by O.P.I. De lakjes zijn $7.99 per stuk. Ik vond eigenlijk alleen de kleur linksboven mooi, 'Too Rich for You'. Het is een prachtige petrol blauwe kleur met een vleugje groen en heel veel shimmers. De glans is metallic en ik kan niet wachten om de kleur te dragen maar eerst moet die stomme Shellac eraf. Ik heb pure aceton gekocht (ook bij de Walgreens) dus ik ga het er zo snel mogelijk afweken. Thuis lukte het namelijk niet net gewone aceton-houdende nagellak remover.



Verderop op Collins Avenue zit de Victoria's Secret. Daar kocht ik twee BH's (hele simpele hoor, maar deze kan je kruizen op je rug en dat vind ik heel fijn), een wit shirt met de tekst 'I Heart Victoria's Secret' waarbij het hartje bestaat uit allemaal kristalletjes. Het is een lang, beetje los shirt, ik hou ervan! Helaas net te kort als jurkje dus ik kon hem nog niet combineren maar ik zal snel een foto maken van het shirt zodra ik hem aanheb. 

Verder heb ik drie van die schattige body mists gekocht. Deze bevatten maar 75 ml dus ik kon er nu meer kopen. De full size is iets van 250 ml dus als je er dan drie koopt tikt dat zo aan qua gewicht in je koffer. Deze body mists kosten $6 per stuk.


Bijna naast de Victoria's Secret zit de Sephora waar ik het grootste gedeelte van mijn wishlist kon afstrepen. Allereerst was ik heel benieuwd naar de Tattoo Concealer van Kat von D. Ik moet zeggen, hij dekt aardig goed. Mijn sterretjes tattoo is haast niet meer te zien. Ik kocht deze concealer in de kleur Almond. Overigens wil ik hier niet mijn tattoo mee bedekken maar hee, als hij zo goed dekt moeten mijn littekentjes en donkere kringen er ook mee weg te poetsen zijn!


Van Shu Uemera kocht ik een mini eyelash curler. Eigenlijk was het per ongeluk dat ik de mini versie kocht, maar achteraf ben ik er wel blij mee. Zo kan ik namelijk gemakkelijker alleen de uiteinden van mijn wimpers krullen, voor een cateye effect!


Stila is echt een heel fijn merk vind ik. Mijn zwarte Stila kohl potlood is bijna het hoekje om, dus kocht ik een nieuw kohl potlood van Stila. Dit is alleen een precision liner (wat fijner dan een normaal potlood) en het zit in zo'n pennetje waaraan je moet draaien. Hij is pikzwart en een beetje vettig zodat ie als een tierelier over je huid heen glijdt. Echt dit potlood is zo fijn! En ook waterproof (maar niet smudgeproof). Ze hebben ook een mooie zilveren waarover ik twijfelde. Echt metallic zilver. Misschien koop ik die ook nog wel...

 

Verder hadden ze een speciale aanbieding. Een Stila palette met zes prachtige kleuren voor $28. Das nog geen $5 per kleur. Terwijl het een waarde heeft van $108. Dat kon ik echt niet laten liggen! Check hoe mooi deze kleuren zijn! En Stila heeft echt supergoede oogschaduwen met een sterk pigment. 

 

Jullie weten misschien wel dat ik Tokidoki fan ben en deze kwasten moest ik gewoon hebben! Drie kwasten (en wat voor kwasten!) voor $35. Een liner kwast, fluffy blending kwast en oogschaduw kwast. Het zijn kwalitatief fijne kwasten en dan vind ik $12 per kwast niet eens zo gek. Maar kijk dan hoe lief en cute ze zijn! Ik durf ze bijna niet te gebruiken. Maar ik doe het toch.


Oja, en dit leek me ook eens leuk om te proberen. Minx Nails, maar dan de neppe versie van O.P.I.


Na geshopt te hebben op Collins Avenue reden we richting de Dolphin Mall. Hier zijn zowat alle shops te vinden die je maar wilt zien, en zelfs een paar outlet shops, behalve een Abercrombie & Fitch en een Hollister Co. Ook missen ze daar wat toffe warenhuizen maar ik zag dat er een Bloomingdales aan zat te komen. 

Uiteraard rende ik eerst naar de Claire's voor de Mood Polishes. Ze hadden maar drie kleuren dus die nam ik natuurlijk. Maar ik hoop dat ik bij andere Claire's de overige kleuren tegenkom! Ik betaalde voor deze lakjes bij elkaar $12.50.


Bij de Hot Topic zag ik een leuk setje met textielverf in de sale voor $3. Misschien voor later als ik nog eens een paar All Stars of een T-Shirt onder handen wil nemen in een creatieve bui.


Bij een cheap-ass winkeltje kocht ik skanky sleehakken waar ik zo van hou. Ze waren maar $30! En ze hadden heel veel soorten en maten schoenen, allemaal even hoog en skanky maar oh zo leuk! Kon haast niet kiezen. Uiteindelijk koos ik dus voor dit paar;


Het is geen echt leer en geen echte kurk. Maar I don't care!

In de Dolphin Mall hebben ze een megagroot Forever21 filiaal en een apart Forever21 accessoire filiaal. Op mijn wishlist stonden een aantal ringen waaronder een dubbele ring (die om 2 vingers gaat) en die hadden ze hier genoeg. De ringen waren tussen de $3.80 en $6.80 per stuk. Meiden, HOE GAAF IS DIE UIL!? Die is echt over-the-top groot en big-ass, maar ik vond hem zo cool dat ik hem gewoon moest hebben, haha.



De langwerpige gouden ring met steentjes helemaal links kreeg ik kado van Bas ^^

In deze mall zat een Elizabet Arden Outlet en daar scoorde ik een setje 8 Hour Cream Skin Protectant (die vette balm). Het setje bestaat uit twee kleine tubes van 30 ml voor $11.99. Juist handig die kleine tubes want zo kan ik er gewoon eentje meenemen voor onderweg.


Nou, dit waren mijn geshopte spulletjes van de eerste shopdag. Ik weet zeker dat er nog veel meer shoplogs zullen volgen deze vakantie dus er komt vast binnenkort weer een nieuwe update. Wat vinden jullie er van? Ik ben zo blij met alles! Vooral met mijn ringen en de ring die ik van Bas heb gekregen. Ik draag hem iedere dag en ik zit er steeds stiekem naar te gluren, hihi.

Nog shoptips voor ons? Laat je horen!

Until next time,
Serena Verbon