zaterdag 21 augustus 2010

Advertorial: Xperia™ X10 mini Glossy Box!


De nieuwste mobiele telefoon van Sony Ericsson is de Xperia™ X10 mini. Een krachtige smartphone die ondanks haar kleine formaat ook nog eens bijzonder stijlvol is en die je helemaal aan je eigen wensen aan kan passen. Waar je ook bent, met deze foon kun je overal gebruik maken van internet, e-mail, al je sociale netwerken en je favoriete applicaties. Bovendien krijg je nu een leuk aanbod als je voor deze telefoon kiest.
Wat voor toffe functies biedt deze telefoon? TimeScape™ brengt optimaal overzicht in je sociale verkeer. Je krijgt alle communicatie per contact in een overzichtelijk scherm te zien. Zo check je alle gemiste oproepen, SMS’jes, e-mailtjes, updates op Facebook™ of tweets van elke vriendin in een oogopslag. Je hoeft dus niet eerst alle afzonderlijke applicaties te openen. Handig!

De X10 mini is gebaseerd op het Android™ platform en daardoor gaat er een wereld voor je open. Er zijn duizenden applicaties te vinden op de Android™ market en het aantal groeit met de dag. Met je favoriete applicaties kun je de X10 mini steeds meer afstemmen op je eigen stijl. Ook heeft het touch-screen een superhandige 4-hoekennavigatie die je helemaal zelf kan inrichten om altijd razendsnel toegang tot je favoriete functies, applicaties of contacten te krijgen. 


De kleine en krachtige Sony Ericsson X10 mini heeft nu een leuke aanbieding. Je krijgt er namelijk gratis twee extra backcovers bij om zo de kleur van je X10 mini aan je stijl of stemming van de dag aan te passen. En dan krijg je er ook nog een gratis halfjaarabonnement op een lifestylemagazine bij. Je mag kiezen uit ELLE, ELLE Wonen, ELLE Eten, Santé, Red, FiscAlert of Quote. 

Check deze stijlvolle aanbieding in de webshop van Vodafone.

Until next time,
Serena Verbon