dinsdag 27 juli 2010

Win een BlackBerry Curve met de mooiste ManiCurve!


Vodafone heeft in samenwerking met BeautyLab.nl en MissLipgloss.nl een supergave actie opgezet. Om de lancering van Neerlands eerste prepaid BlackBerry te vieren kunnen meiden een ManiCurve krijgen bij Vodafone stands die aankomende donderdag en zaterdag in het centrum van Rotterdam en Almere te vinden zijn. En natuurlijk zijn Cynthia en ik daar ook zelf aanwezig! Het mooiste nail art design wint een BlackBerry Curve 8520 t.w.v. €199,99 die wij weg mogen geven via onze sites. Lees snel verder voor meer info!


Wij nodigen je uit om op 29 juli tussen 10.00 en 17.00 uur in Rotterdam (op het Eendrachtsplein) en op 31 juli tussen 10.00 en 17.00 uur in Almere (in de Schutterstraat) naar de Vodafone stand te komen om je nagels te laten doen naar eigen design.

Cynthia is donderdag aanwezig bij de stand in Rotterdam en ik ben zaterdag aanwezig bij de stand in Almere. Ik heb er ontzettend veel zin in meiden! Ik hoop dat ik veel BeautyLab bezoekers kan ontmoeten daar! Lijkt me heel erg gezellig om even een praatje met jullie te maken en om te babbelen over beauty en van alles en nog wat! Almere heeft een ontzettend leuk centrum met een Berschka en een Zara dus als je wat verder uit de buurt woont maak er dan gewoon een leuke shopdag van met je moeder of met vriendinnen!

Als jullie kans willen maken op het prepaid BlackBerry toestel moeten jullie wel goed je best doen. Verzin een zo mooi, creatief en origineel nagel design mogelijk en laat dit design uitvoeren door professionals bij de stand. Lakken, rhinestones, airbrushen... Je kan het zo gek niet verzinnen, alles mag en alles kan!

Alle designs worden op de foto gezet en Cynthia en ik kiezen dan per stad  één winnaar uit en deze krijgen een BlackBerry® Curve™ 8520 met Vodafone Prepaid. De winnaars worden op onze blogs bekendgemaakt!

Jullie weten hoe gek ik ben op nail art dus deze samenwerking past heel goed bij BeautyLab.nl! Ik vind het dan ook ontzettend gaaf dat ik ervoor ben gevraagd, en dat ik op deze manier de kans krijg mijn bezoekers te ontmoeten. En natuurlijk is het altijd leuk om een stoere prijs als deze aan jullie weg te geven! Ik hoop jullie allemaal aanstaande zaterdag in het centrum van Almere te zien. Ik kom hoogstwaarschijnlijk met mijn zusje Tara (KittyCupcake) en ik zal zo tussen 11u en 2u aanwezig zijn bij de stand.

BE THERE OR BE SQUARE! ;-)

Until next time,
Serena Verbon