dinsdag 6 juli 2010

Uitslag Winactie: 3 x Lime Crime Magic Dust

In dit artikel liet ik jullie kennis maken met de Magic Dusts van Lime Crime, zwaar gepigmenteerde minerale oogschaduw in opvallende knalkleuren. Jullie konden 3 potjes winnen als jullie een toepasselijke naam verzonnen voor bovenstaande look. Wil je weten of jouw naam de winnen inzending is? Klik dan even verder...


De winnaar wint de volgende kleuren Magic Dust: Empress (pimpelpaars), Nymph (wit met gouden shimmers) en Pink Poodle (knalroze). Kijk voor swatches nog even in dit artikel. Het was erg moeilijk om een winnaar te kiezen want jullie hadden allemaal zo je best gedaan om iets creatiefs en tegelijk iets toepasselijks te verzinnen. En jullie hadden ook massaal meegedaan (leuk!) waardoor het even duurde voordat ik alles had doorgelezen, haha! Toch onderscheidde een persoon zich die er met haar inzending voor mij uitsprong.


De winnende naam voor bovenstaande look is geworden: Witch upon a Star. Waarom? Omdat het een leuke woordspeling is met 'wish upon a star' en 'witch'. De look is namelijk sprookjesachtig maar Doe Deere lijkt inderdaad het slechte personage (witch) en ze heeft een ster rond haar oog (star). 


De inzending is afkomstig van Linda. Gefeliciteerd Linda! Zou je me je adresgegevens willen mailen op starpede@hotmail.com dan zorg ik dat deze Lime Crime pigmenten zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Q: Lime Crime is onder andere te koop via de Belgische webshop Beauty by Elke. Eigenaresse Elke zou graag van jullie willen weten welke producten en/of merken jullie nog graag in haar shop zouden willen zien. Laat je tips en suggesties achter bij de comments, please!

Niet gewonnen? Niet huilen! Ik hossel snel weer een nieuwe winactie voor jullie! ;-)

Until next time,
Serena Verbon