donderdag 15 juli 2010

Summer Legs met Etos productenHet lijkt wel of er nooit een einde komt aan deze Eindeloze Zomer! Op de Facebook pagina van Etos Online zijn er daarom een week lang onmisbare en inspirerende beautytips van experts te vinden voor de zonnige dagen en de zomerse feesten.

Vandaag lees je er alles over huidverzorging en hoe je je huid in een optimale conditie kunt krijgen en houden. Ook kun je aan het einde van de dag via de Facebook-pagina van Etos Online je vragen stellen aan huidverzorgingsspecialist Maartje, die onder andere adviseur is voor Dove en Vaseline.

Vandaag kun je tussen 16.00 en 17.00 uur aan Maartje jouw vragen stellen in een live chat op de Facebook-pagina van Etos Online.

Morgen sluiten we af met de beste tips, komen we terug op de belangrijkste vragen uit de chat, kunnen Facebook-fans hun ervaringen delen en krijg je nóg meer tips. Zo ben je helemaal geïnspireerd voor een eindeloos mooie zomer!

Wordt dus snel lid (klik op 'vind dit leuk') van de Facebook pagina van Etos Online om op de hoogte te blijven van het laatste beautynieuws, handige beautytips en om te chatten met beauty experts. Ik ben al lid!

Until next time,
Serena Verbon