woensdag 7 juli 2010

Preview OPI Swiss Collection Fall 2010 + swatches

O.P.I. komt deze herfst met de Swiss Collection, een collectie bestaande uit 12 nieuwe lakjes geïnspireerd op Zwitserland. Besneeuwde bergtoppen, imposante gletsjervalleien en glinsterende meren hebben geleid tot dit kleurenspectrum bestaande uit voornamelijk veel roodtinten en groenblauwe kleuren. De collectie ligt pas vanaf augustus 2010 in de schappen maar ik mocht vast mijn favoriete kleurtjes uitproberen en swatchen voor jullie!


De Collectie
I'm Suzy and I'm a Chocoholic, from A to Z-urich, Color so Hot it Berns
-All creamy-

Just a little Rösti at this, William tell me about OPI, Ski Teal we Drop
-All creamy-


Diva of Geneva, Lucerne-tainly look Marvelous, Glitzerland

-Parelmoer/Shimmery finish-


Yodel me on my cell, The Color to Watch, Cuckoo for this Color (bron)
-Parelmoer/Shimmery finish-

Swatches - William Tell Me About OPI
v.b.n.b.; zonder flits, met flits, zonder flits/weinig licht

Deze kleur is prachtig bordeauxrood, een diepe paarsrode kleur. Zonder direct daglicht oogt de kleur bijna zwart (onderste foto) maar met licht kun je toch duidelijk dat wijnrode erin terugvinden. Het is een schitterende, chique kleur die echt bij de herfst past en goed te combineren is met de mode van dit najaar. Heel stijlvol. William tell me about OPI brengt lekker creamy aan, 1 laagje dekt eigenlijk al maar voor een mooi egaal effect heb ik hierboven 2 laagjes aangebracht. Dit lakje lakt streeploos en smooth en glanst enorm. Wow! 

Swatches - Ski Teal We Drop
v.b.n.b.; zonder flits, met flits, zonder flits/weinig licht

Ski Teal we Drop is een onzettend mooie teal kleur. Het lakje is geïnspireerd door het grijs-groen-blauw van de Zwitserse Alpen. Teal is inderdaad een kleur die ligt tussen donkerblauw en donkergroen, dus het lakje doet zijn naam zeker eer aan. Ook deze kleur vind ik echt een najaars kleurtje en ik weet zeker dat ik er vaak naar ga grijpen deze herfst. Het combineert uitstekend met jeans en koperkleurige teinten. Qua structuur is Ski Teal We Drop te vergelijken met William Tell Me About OPI, ook lekker creamy, streeploos en ultra shiny. 

Door de brede kwastjes brengen de OPI lakjes trouwens altijd goed en snel aan, en ze blijven ook iets van 2-3 dagen langer mooi vergeleken met de goedkopere merken. Echte salon kwaliteit, dat merk ik wel! De prijs is er dan wel weer naar, ze kosten namelijk € 13,95 per stuk. 

OPI is helaas niet overal zomaar te koop maar via hun site www.OPI.nl kun je meer informatie over verkoopadressen opzoeken bij jou in de buurt. LET OP: deze Swiss Collectie is pas te koop vanaf augustus 2010, nog even geduld dus alsjeblieft! ;-)

Wat vinden we van deze collectie? Ik vind de kleuren echt prachtig, ze doen me denken aan edelstenen zoals robijnen en smaragden. De kleuren zijn lekker herfstig en passen goed bij de mode kleuren van dit najaar. En ik vind namen altijd zo origineel en creatief gevonden!

Until next time,
Serena Verbon