donderdag 22 juli 2010

Nail Art Inspiration: Fimo Cane Fruit Slices!

Whiiehoo! Op mijn bestelling van Enchantra heb ik extra lang moeten wachten omdat het eerste pakketje niet aangekomen was (shame on you TNT!) maar toen het vanmiddag eindelijk in de bus lag kon ik dan ook niet wachten met spelen. Ik had een hele bunch nail art stickers besteld, waaronder deze fimo cane fruit slices van Konad.

Dit is het stickervelletje van de Konad 3D Nail Sticker Clay - 02. Er bestaat ook een andere variant (01) die weer andere plakjes fruit bevat. Zo schattig!! Dit velletje kost € 2,49 per stuk.

Een close-up. Plakjes fruit van een sinaasappel, watermeloen, appel, banaan en aardbei.

Je kunt deze fimo stickers aanbrengen over een dekkende laag nagellak, zoals ik met de appel gedaan heb hier. Iets speelser is mijn pink met de watermeloen, waar ik in dezelfde kleuren strepen heb gezet met een striper.


Het is op de foto moeilijk te zien, maar mijn middelvinger is gelakt met een chocoladebruine kleur. En chocolade met banaan is de perfecte combo! Vandaar dat ik hier een bananen plakje heb aangebracht, over een lichtgele french manicure tip. De aardbei heb ik aangebracht op een wit gelakte nagel met een roze sausje. Zo lijkt het net een strawbery sundae. Of een bakje met aardbeien yoghurt.

Mijn duim lakte ik oranjegeel en met een groene striper zette ik streepjes. Het staat heel fris zo, alsof het tropische bladeren zijn, en combineren daarom goed met het sinaasappel schijfje.


Nog even het totaalplaatje. Wat een vrolijke boel zo he? Ik vind het echt wel gaaf! Alsof ik een hele fruitschaal op mijn nagels heb zitten zo, een echt Tutti Frutti design. Deze stickers zijn erg makkelijk in gebruik, gewoon oppakken met een pincetje en op je nagels aanbrengen als ze nog een beetje nat zijn. Topcoat eroverheen en hoppa, klaar ben je. Topcoat is niet alleen nodig om de nagellak te beschermen, ook zorgt het ervoor dat de 3D sticker beter vast komt te zitten en omdat deze stickers door hun dikte (ook al is het maar 1mm) een beetje 'op' je nagel liggen, vul je dit verschil enigzins op met 2 laagjes topcoat.

Zo is Nail Art wel heel easy. Ik hoop dat ik met bovenstaande foto's jullie inner-nail-artist heb geprikkeld! Wat vinden jullie er van? Deze stickers zijn te koop in de webshop van Enchantra onder Konad Nailart en dan onder 3D Clay Sticker.

Until next time,
Serena Verbon