maandag 14 juni 2010

WK Voetbal 2010 - Not just for men!

Jullie hebben vast wel gemerkt dat er een run is op de blikken Bavaria waarbij je een stylish oranje jurkje krijgt. Dit fashionable jurkje is ontworpen in samenwerking met Supertrash, een van mijn favoriete kledingmerken. Mijn collega's op het werk gingen iedere supermarkt af om het jurkje te bemachtigen, maar de Bavaria dozen waren niet aan te slepen en overal uitverkocht. Een enorm succes dus! Zie je nou wel dat vrouwen, voetbal en fashion heel goed samen kunnen?Een handtas gemaakt van een echte voetbal! Stylish? Origineel? Ja. Prijs. Zo'n kleine $200. Handgemaakt in Duitsland en hier te koop.Would you buy it?
Shakira, Unicef en Mango hebben samen een T-shirt collectie ontworpen voor het WK. Een deel van de opbrengst gaat naar Shakira's Barefoot Foundation, die Zuid-Afrikaanse kinderen helpt om les te krijgen op school. Leuke shirts, en nog voor een goed doel ook! Way to go, Shaki!

En niet te vergeten onze eigen Yolanthe! Nu ze met Wesley gaat trouwen en een voetballersvrouw wordt kon het ontwerpen van een speciale WK Bikini natuurlijk niet ontbreken op haar CV. Leuke verrassing voor je man als hij helemaal excited van (het kijken naar) de wedstrijd thuiskomt en jou zo onder de douche aantreft. Of niet?

Ik vind het leuk om te zien dat de voetbal industrie zich steeds meer richt op ons vrouwen. De een wilt er misschien alleen een slaatje uit slaan, en de ander wordt er flink door ge√Įnspireerd. Het WK wordt gebruikt om geld te verzamelen voor een goed doel of als super lame excuus om een spuuglelijke bikini te ontwerpen (yeah, that's right Yolanthe, hier wordt niemand blij van). Hoe het ook zij, het WK zorgt voor vele leuke nieuwe (gratis) producten en daar houden wij Hollanders van!

Heb jij typische WK/Oranje dingen voor vrouwen in huis gehaald? En zijn jullie ook zo kriebelig in je buik voor de wedstrijd van vanmiddag? Ik moet gewoon werken op het lab, maar in de koffiekamer hangt een scherm waarop we de wedstrijd kunnen kijken als we willen. Leuk initiatief! Ik zal geregeld even langs lopen om te kijken wat de stand is. Maar kom op, Nederland gaat die Denen natuurlijk dik inmaken, wat denken jullie?

Until next time,
Serena Verbon