zondag 6 juni 2010

Urban Outfitters goes Beauty

Soms is het leven niet eerlijk. Bijvoorbeeld wanneer Urban Outfitters besluit Beauty toe te voegen aan hun online shop en ze alleen verzenden aan Amerika, Canada, Engeland en Australie. Bummer! Laten we hopen dat ze het Beauty gedeelte uitbreiden naar de Engelse webshop zodat wij Hollanders er ook kunnen bestellen. Kijken jullie mee naar de must-haves die ik uit de shop heb geselecteerd?


Urban Outfitters gaat mee met de eco-trend. Ze hebben een speciaal gedeelte Natural & Organic waar ze producten aanbieden in leuke trendy verpakkingen die nog gemaakt zijn van natuurlijke ingrediĆ«nten ook!  Neem onderstaande edelsteen-vormige zeepjes bijvoorbeeld, handgemaakt van plantaardige gietzeep, kruiden extracten en etherische oliĆ«n. Net echt!


Soap Rocks - $8

Urban Outfitters verkoopt ook must-have beauty gadgets,
zoals deze luipaardprint stijltang en met vrolijke sterretjes bezette pincet;


Mini Flat Iron - $28


Japonesque Artisan Tweezers - $20

Op make-up gebied verkopen ze merken zoals o.a. Stila, Anna Sui, Paul & Joe, NYX, Too Faced en Urban Decay. Alleen Stila en Anna Sui zijn echt interessant, omdat de rest van de merken voor ons Nederlanders makkelijk te verkrijgen is via andere webshops.


Anna Sui Eye Colour Accents - $24


Stila Smokey Eyes Palette - $40


Stila Jeweled Eye Compact - $32

Al met al is het een erg leuke beauty collectie met leuke, out of the ordinairy producten en brands. Ik moet zeggen dat de webshop Asos.com een bijna vergelijkbare look & feel heeft, met een mix van aparte en normale merken. Ik hoop dat Urban Outfitters snel een Beauty gedeelte aan de UK shop toevoegt, zodat we naast de ontzettend leuke kleding en accessoires ook nog eens beauty kunnen shoppen. Dat zou het voor mij zeker compleet maken!

Bekijk de Amerikaanse Urban Outfitters webshop hier [Official Site]. 

Until next time,
Serena Verbon