donderdag 17 juni 2010

Uitslag Winaktie: Chanel Temporary Tattoo Setje


Een paar dagen terug vroeg ik jullie om 3 woorden die jullie ouders zouden zeggen (roepen, schreeuwen, etc.) nadat jullie zijn thuisgekomen met een fikse tattoo op je lichaam. Ik moet zeggen dat het behoorlijk lastig is om de reactie van je ouders tot slechts 3 woorden te beperken maar er kwamen juist daarom erg hilarische inzendingen binnen! Klik verder om te zien of jij in de prijzen bent gevallen...


Het waren erg veel inzendingen maar ik heb ze allemaal gelezen en onderstaande comment van Laura vond ik het leukst (ik zag het namelijk al helemaal voor me):
Ik doe normaal nooit mee met win acties maar ik moest echt lachen toen ik deze winactie zag ik weet echt precies hoe mijn moeder zou reageren. Mijn moeder (die engels is) zou echt zeggen: OHNO...[korte pauze waarbij haar jaw drops till the floor] YOU DIDN'T en daarna krijgt ze een triple heart attack hahaha

Nu hoop ik natuurlijk niet dat je mama een echte hartaanval krijgt als je haar de Chanel tattoo's showt op je lichaam. Eerst waarschuwen dat ze tijdelijk zijn ok? Ik wens je er vast veel plezier mee Laura, van harte gefeliciteerd!

Geen prijs? Niet huilen! Er loopt ook nog een Benefit winaktie waarbij je een van de nieuwste parfums kunt winnen, meedoen dus! Mocht je de Chanel Tattoo's graag zelf willen aanschaffen, in Nederland zijn ze te koop bij de Chanel Boutique in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam en in BelgiĆ« zijn ze te koop in de Chanel Boutique te Brussel. De Boutiques doen ook aan mailorder, je kunt van tevoren betalen en je adres opgeven en dan sturen zij het naar je toe. Handig als je niet in de buurt woont of niet naar binnen durft. Er komen alleen wel extra verzendkosten bij van ongeveer € 8.

De Chanel Tattoo is trouwens vrijdagavond aangebracht en ziet er nu nog zo goed uit. En dat na 5 nachten slapen en dito douchebeurten. Ik liet steeds alleen water langs de tattoo stromen tijdens het douchen maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat je het ook gewoon met zeep kunt wassen, er gebeurt niets mee. Geweldig toch!


Het enige waar je op moet letten is schurende kleding. Tara's zwaluw was lelijk geworden omdat de bandjes van haar topje er langs schuurden. Dus als je extra lang met je tijdelijke tattoo wilt doen draag dan loszittende kleding of zorg dat er helemaal geen kleding tegenaan komt.

Bij mij is alleen de bovenkant, het gedeelte op mijn schouder, een beetje aan het loslaten. Maar met bedekte schouders kan de tattoo volgens mij nog zo een week mee. Chanel geeft ons waar voor ons geld, dat is een ding die zeker is!


Ik heb tijdens het Chanel Press event gevraagd of ik het nu goed uitsprak, want Les Trompe L'oeil de Chanel is niet bepaald middelbare school Frans, if you know what I mean. Ik spreek in mijn video l'oeil uit als lol, maar dat moet zijn (iets wat klinkt als) leuil. Weten jullie dat ook weer!

Until next time,
Serena Verbon