donderdag 17 juni 2010

Review: Rituals T'ai Chi Doucheschuim

Het tweede product dat ik ga reviewen uit Rituals' nieuwste Tao lijn is de T'ai Chi doucheschuim. T'ai Chi is een douchegel die transformeert naar heerlijke lobbige schuimklodders waarmee je je lichaam rijkelijk in kunt zepen. Het is verrijkt met witte lotus en groene thee voor zuiverheid en rust.


Een van mijn favoriete Rituals producten zijn hun showerfoams! Ik heb dit product dan ook al een tijdje in gebruik en ik ben er erg over te spreken. Ten eerste is de structuur een hele belevenis. Nadat je op de knop hebt gedrukt komt er een dikke gel uit die vervolgens in een mum van tijd veranderd in een dik, romig schuim. De gel zet uit en neemt toe in volume, het is vergelijkbaar met een bus scheerschuim. Het schuim voelt echt zijdezacht aan op mijn huid en verdeeld heel gemakkelijk over mijn hele lichaam. En je hebt helemaal niet veel nodig, een druk op de knop is voldoende voor het gehele lichaam. Na het douchen voelt mijn huidje lekker zacht en schoon en ruikt het ook nog eens heerlijk!De geur is lekker fris door de geur van groene thee met een vleugje citroen, en ruik ik daar ook komkommer? Tenminste, de geur doet mij sterk denken aan de groene thee met citroen die ik iedere ochtend drink op het werk en toch ruik ik er ook het frisse van komkommers in. Gotta love Green Tea! Na een tijdje krijgt de geur iets meer diepgang en zijn ook de bloemaccoorden en houtnoten aanwezig. T'ai Chi ruikt weer heel anders dan Wai Wang, maar minstens net zo lekker. De geur is voor mensen die houden van fris (niet toiletverfrisser fris, maar groene thee fris) en fruitig en is zowel geschikt voor heren en dames. Een lekkere geur om mee wakker te worden!

De showerfoams van Rituals zijn heerlijk dik en fluffy en zijn daarom ook uitermate geschikt als scheerschuim. Ik bedoel, je staat je toch in te zepen onder de douche, dan kun je net zo goed meteen een mesje over je oksels en benen halen, am I right? Multifunctionele producten, gotta love it!

T'ai Chi kost € 7,50 en is te koop in alle Rituals filialen of via de Rituals Webshop [Official Site].

Until next time,
Serena Verbon