vrijdag 18 juni 2010

Stemmen: Queen of the Benelux 2010

Het was een tijdje stil rondom de Miss verkiezing maar ik heb weer een leuk nieuwtje voor jullie. Een tijdje terug hadden we een fotoshoot in bikini (spannend!!) en de foto's zijn sinds deze week te bekijken op de site onder finalisten. Ik ben finaliste nummer 3.  Nou, eh. Wat vinden we er van? Ik heb heel hard geoefend in buik-inhouden, miss-poses aannemen en bescheiden lachen naar de camera!

Omdat het zo sneu is om iedere dag op mezelf te stemmen, zou ik het ontzettend op prijs stellen als jullie laatste sms-tegoed naar een stem voor mij gingen! ;-) Jullie zijn de allerliefste lezeressen die er zijn, maar als jullie op me stemmen maken jullie me helemaal gelukkig!

Nu moet je niet denken dat ik de hele Miss verkiezing ga winnen met jullie stemmen hoor, dat zou natuurlijk niet eerlijk zijn. Maar naast de eerste plaats gaat er ook een prijs naar Miss Charity (de Miss die zich het beste en origineelste heeft ingezet voor Missahoe Wonder) en Miss Popularity (de Miss met de meeste sms stemmen). Het zou ontzettend gaaf zijn als ik bekroond zou worden tot Miss Popularity en dat kan met jullie hulp. Dus bij deze even een oproepje: sms Poll Queen Serena naar 3010. Pretty please? ^^

Aanstaande zondag is er weer een fotoshoot maar dit keer in galajurken. Zin in! Zodra ik daar foto's van heb laat ik die hier op BeautyLab.nl aan jullie zien. Ik ben benieuwd welke jurk er voor me uit wordt gezocht.

Nou meiden, alvast bedankt!

Until next time,
Serena Verbon