zaterdag 26 juni 2010

Uitslag Winaktie: Benefit Parfum

Vorige week zondag liep de Benefit Parfum winaktie af en het heeft even geduurd maar we zijn eruit! Er zaten een stuk of 50 erg leuke inzendingen tussen en allemaal waren ze even leuk om te lezen. Heel creatief bedacht en allemaal grappig en origineel. Ik kreeg zelfs trek in cocktails, kun je nagaan. Toch was er 1 inzending die er voor mij uitsprong omdat de uitleg bij elk ingredient klopte en alle ingrediĆ«nten goed op elkaar aansloten. Deze madam had de wedstrijd perfect begrepen! Benieuwd wie er heeft gewonnen? Lees dan even verder...
Naam van de Beauty Cocktail: Benectail 

Ingrediƫnten;-Stay, Don't Stray is het eerste product wat in deze cocktail moet gaan. Ik heb dit product en ben er enorm blij mee, de perfecte primer en dus een goede basis voor een heerlijke cocktail. - Dr Feelgood kan niet ontbreken in deze cocktail. We willen dan heerlijk in de zon onze cocktail wegslurpen maar we willen er niet bij glimmen. - CORAlista zit er natuurlijk ook bij omdat deze tropische cocktail zorgt voor een lekker kleurtje op je wangen. - Benetint, omdat de mooie rode kleur op je lippen moet zitten, en niet op je glas of rietje moet eindigen. 


- en als laatste BADgal Lash, om met verleidelijke wimpers te kunnen wapperen naar die leuke ober die de cocktail mag komen brengen.


Met alle producten samen heb je een heerlijke cocktail voor een leuke avond uit met vriendinnen. Lekker een care-free avond met z'n allen op een terrasje met veel lol. Een ideale zomeravond.

Deze Beauty Cocktail is samengesteld door Lisanne van BlogginBeauties. Gefeliciteerd meis! Als je je adres en je keuze (Eva, Carmella of Rita) naar mij mailt, mail ik het door naar Benefit en dan krijg je hopelijk zo snel mogelijk je parfum thuisgestuurd.

Niet gewonnen? Niet huilen! Er loopt momenteel nog een Lime Crime winaktie waarbij je 3 potjes sterk gepigmenteerde minerale oogschaduw kunt winnen. Meedoen dus!

Until next time,
Serena Verbon