zaterdag 26 juni 2010

How-to: Trendy Tulband (video tutorial)

In 2007 lanceerde Prada tulband look op de catwalk en probeerde ze een ware tulband trend te ontketenen, maar toentertijd kwam het niet echt van de grond. Deze zomer echter zijn headpieces weer helemaal terug van weggeweest  en maakt de tulband zijn comeback. Carry droeg een tulband in Sex and the City 2, Kate Moss is er mee gespot en ook de Olsen twins en Beyonce rocken een tulband. Het lijkt me een duidelijke zaak, de tulband is back! 

Wil jij ook een tulband maken van een doek? Bekijk dan mijn video hieronder.



(tulband in het engels = turban)

De celebrities hieronder hebben de tulband al ontdekt;
Carry in SATC2


Beyonce gespot op straat. Volgens mij is dit een kant-en-klare die je zo op je hoofd kunt zetten.


Kate Moss met een twisted tulband op het Costume Institute Gala 2009. Kate is een trendsetter en loopt altijd voor op de mode.


De Olsen twins rocken een gemoderniseerde versie van de tulband, het is eerder een band dan een tulband, maar het idee is hetzelfde.


And me!

Een tulband zelf maken van een doek is wel leuk en handig voor op vakantie, je voorkomt op deze manier een zonnesteek en ziet er tegelijkertijd fashionable uit! Maar buiten de vakantie om zou ik het niet dragen. De tulbandjes van Mary Kate en Ashley Olsen daarentegen dan weer wel! Deze zijn wat moderner, subtieler en een stuk makkelijker in gebruik. Het staat ze heel boho chic, I like it!

Q: Wat vinden jullie van de tulband trend?

Until next time,
Serena Verbon