maandag 21 juni 2010

Trend: Yves Saint Laurent's French Manicure met een twist!

De original French Manicure is sooooooo 2009! Veel spannender zijn deze kleurrijke Frenchies met contrasterende kleuren uit de nieuwe najaarscollectie van Yves Saint Laurent. YSL's nieuwste najaarscollectie heet Rock and Baroque en staat dit jaar helemaal in het teken van de nagels. Dit jaar staan de nagels sowieso echt in het middelpunt. Overal spot ik opvallende kleurtjes, nailart is onwijs populair, minx nails zijn hot en ik heb nog nooit zoveel nagellak-blogs de grond uit zien schieten!

 

De Yves Saint Laurent Rock and Baroque Fall 2010 Collection (een hele mond vol!) ligt vanaf 16 augustus in de schappen. De French Manicure lakjes worden verkocht in duo's en kosten € 45 per paar. 


Beautiful Day

Turquoise/teal met kobaltblauw

Rive Gauche
Dark fuchsia met knal oranje

Beautiful Night
Deep purple met metallic gold


De duo's

van boven naar beneden;
Beautyful Day, Rive Gauche en Beautiful Night

Of ik de lakjes ga kopen weet ik niet, maar ik laat me hierdoor zeker inspireren! Ik heb in mijn nagellakstash heel veel kleuren waarmee ik ook zo'n mooie contrasterende French Manicure kan maken. Het idee vind ik in elk geval geweldig, en ik vind het wel wat hebben dat de linker- en rechterhand verschillen door de kleuren net om te draaien.

Wat vinden jullie van deze gekleurde French Manicures? Pakt YSL het slim aan door in te spelen op de nagellak trends of slaan ze de plank hier volledig mis?

Until next time,
Serena Verbon