zondag 20 juni 2010

Gala Shoot Queen of the Benelux


Vandaag had ik een Gala fotoshoot voor de Queen of the Benelux verkiezing. Ik heb even snel een foto gemaakt met mijn telefoon, niet echt top kwaliteit zoals je ziet, maar ik wilde jullie natuurlijk even mijn jurk, haar en make-up showen.


De jurk is een haute couture ontwerp van Laurisa Inspired. Laurisa Inspired maken alleen one of a kind galajuken, naar eigen ontwerp en helemaal met de hand. Deze jurken kosten minimaal zo'n 1000 euro dus ik voelde me net een prinsesje in zo'n prachtige, unieke en kostbare jurk! Mijn haren werden gekruld door MiZu Styling te Zoetermeer en de visagie werd verzorgd door Alie en Wendy Beauty. De shoot (door fotograaf Timmy Sang) was beneden in de lobby van een chique hotel. Ik moest heel verleidelijk tegen een kast met wijnflessen aanleunen, hihi. De uiteindelijke foto wordt gepubliceerd in het modellen vakblad Face and Figure Magazine en krijgen we pas met de finale te zien. Ik ben ontzettend nieuwsgierig maar ik zal dus nog even geduld moeten hebben....

En dan nog even een oproepje! Ik zou het heel lief vinden als jullie op me zouden stemmen zodat ik de titel Miss Populairity in de wacht kan slepen. Tot nu toe heb ik maar 18 stemmen zei Milou, en de andere meiden hebben er al een stuk of 40. Oh oh! Stemmen kan door een smsje te sturen:

Sms: Poll Queen Serena naar 3010 (90 cent per ontvangen bericht).

Ik waardeer het echt als jullie op me willen stemmen! Kijk voor meer info over deze Miss verkiezing op de website van Queen of the Benelux [Official Site].

Until next time,
Serena Verbon