zondag 20 juni 2010

Gotta love bronzer!


Oeeeeeeeh, sexy sexy, Pan Porn to tha bone! That's right my lovely ladies, zo ziet mijn bronzer er vandaag de dag uit. Ik gebruik geen foundation maar wél een flinke dot bronzer. Gotta love bronzer! Het geeft je huid die felbegeerde sunkissed look waardoor je er uit ziet alsof je een weekje vakantie achter de rug hebt. Bronzer zorgt voor een gezonde glow en laat je huid stralen! Een ideaal product dus, als je bronzer tenminste op een goede manier aanbrengt.


Ik heb mijn Lancome Starbronzer in Doré al jaaaaren! Ik weet niet eens precies hoe lang, maar al lang voordat ik met deze blog begon. Ik gebruik het iedere dag en nu pas is het einde een beetje in zicht. Ik vraag me af hoe lang het nog gaat duren voordat mijn bronzer echt tot het laatste restje op raakt. Ik denk dat ik het einde van dit jaar nog wel red, wat jullie?


Als doorgewinterde bronzer junkie wil ik graag een paar tips met jullie delen. Dit zijn tips gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en absoluut geen regels waar je je persé aan moet houden, zie het meer als richtlijnen.

1. Bepaal eerst voor jezelf welke soort bronzer je het fijnst vindt. De meeste bronzers zijn compacte poeders, zoals die van mij, maar er bestaan ook vloeibare bronzers. Dan is het ook belangrijk om te kijken of je graag een bronzer gebruikt met subtiele shimmers (voor een glowy skin) of een matte bronzer (voor een subtielere, natuurlijke look).2. Heel voor de hand liggend, maar kies een kleur die bij je past. Ga voor een kleur die een paar tinten donkerder is dan je eigen huidskleur. De kleur moet subtiel zichtbaar zijn op je huid, maar niet té.


3. Breng bronzer royaal aan op een grote poederkwast (groter dan je blush kwast), en tip de kwast vervolgens af zodat het overtollige poeder eraf valt. Met een grote kwast verklein je de kans op bruine strepen en creëer je een zo natuurlijk mogelijk effect.

4. Bronzer aanbrengen is heel makkelijk als je de het getal 3 'tekent' met de kwast, waarbij je begint op de zijkant van je voorhoofd en dan naar beneden werkt. Vergeet ook niet het midden van je neus mee te nemen (niet je hele neus, dat ziet er niet zo mooi uit vind ik). Op deze plekken zet ik de bronzer wat dikker aan, op het midden van mijn voorhoofd, mijn wangen en kin breng ik het heel subtiel aan.


5. Breng niet meteen heel veel bronzer aan, maar bouw de teint geleidelijk op. Begin met een klein beetje en als je niet tevreden bent (dat kan bruinerrrrr) ga je er gewoon nog eens overheen, net zo lang tot je de perfecte sunkissed shade hebt bereikt die bij jou past.

6. Het is ook een goed idee om de bronzer lichtjes aan te brengen op je hals en decolleté, en misschien je oorlelletjes, zodat ze niet zo erg afsteken tegen je bruine koppie.

Zo, dat waren mijn bronzer tips! Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. Welke bronzer gebruik jij? En hebben jullie ook al dikke Pan Porn? De bovenstaande foto's heb ik overigens niet allemaal gekozen omdat hun bronzer er zo mooi op zit. Alleen La Lopez heeft het begrepen, naar mijn mening.

Until next time,
Serena Verbon