zaterdag 5 juni 2010

Smell my Finger!

Nagellak met iets extra's lijkt helemaal hot te zijn in 2010. Eerst hadden we al de kleurveranderende Mood Polish van Claire's, nu zijn er Fruitful Temptations van Revlon, geparfumeerde nagellak! Deze limited edition collection bestaat uit 8 zomerse kleurtjes met elk een bijbehorende fruitgeur.


The 8 shades are inspired by the freshness of exotic summer fruits and infused with succulent tropical scents. Each fruit shade has a matching fruit scent when the enamel is dry.

Fruitful Temptations is er in de volgende kleuren/geuren: Coconut Crush, Mad About Mango, Pretty In Papaya, Sublime Strawberry, Raspberry Rapture, Mon Cherry, Passionate Fruit, and Not So Blue-Berry.


Op internet vond ik wat swatches en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de kleuren! Ze zijn echt soooo pretty! Coconut Crush, Sublime Strawberry, Passionate Fruit en Not So Blue-Berry zijn shimmery en de rest zijn creamy. Onderstaande swatches zijn via Steph's Closet. Ze gebruikte 2 laagjes per kleur:


Volgens Steph blijven je nagels zeker 8 tot 12 uur goed ruiken, daarna zwakt de geur af maar blijft de geur nog tot 2 dagen subtiel aanwezig. Een topcoat verminderd de geur, maar haalt de geur niet helemaal weg. Tip: het dragen van een topcoat is een goed idee mocht de geur te sterk zijn voor je!

Oeeeeh, ik wil deze! Allemaal! De kleuren zijn echt prachtig en ik vind het echt leuk dat ze ruiken. Makes me feel like a little girl again. Mijn favorieten: Mad About Mango, Strawberry Sublime, Passionate Fruit en Not so Blue-Berry. Ik hoop dat ze nog te koop zijn in Amerika als Bas en ik er op vakantie gaan, midden augustus.

Wat vinden jullie van het idee van geparfumeerde nagellak?

Until next time,
Serena Verbon