maandag 21 juni 2010

Nieuwe Solid Perfumes gemaakt! SOLD OUT!

Joehoe! De vorige Solid Perfumes waren een groot succes en zijn allemaal verkocht! Ik heb net weer nieuwe gemaakt in de geuren Chanel No.5, Lancome Miracle, Sweetie Pie (Pink Sugar dupe) en Honey Toffee (Lush Honey I Washed the Kids dupe). Ik verkoop deze solid perfumes voor het goede doel die verbonden is aan de Miss verkiezing waar ik aan mee doe. Lees er in dit artikel meer over. Klik even verder om te lezen hoe je een solid perfume kunt bestellen en daarmee het goede doel kunt steunen.


De voorraad is momenteel als volgt:

EVERYTHING SOLD OUT!! I'M MAKING NEW ONES!!


Ze zijn 5 euro per stuk en ik reken 1 euro verzendkosten (ongeacht de hoeveelheid potjes die je koopt).

Als je wilt bestellen mail me dan op starpede@hotmail.com met je adresgegevens en geef aan welke geuren en hoeveel stuks je daarvan wilt bestellen. Ik mail je zo snel mogelijk terug! Vorige keer was het erg druk dus heeft het wat langer geduurd allemaal, mijn excuses hiervoor. Ik zal proberen om het dit keer sneller te doen. Wees er wel snel bij want ze vliegen de deur uit!

Trouwens, zijn jullie niet benieuwd naar de tussenstand? Mijn doel is om 1000 euro op te halen en de teller staat nu op 400 euro! Als ik deze solid perfumes allemaal verkoop zit ik ruim aan de 600 euro. Als ik daarna nog 80 potjes solid perfume verkoop zit ik aan de 1000 euro en is mijn doel bereikt. Dat zou echt te gek zijn!

Ik hoop dat jullie nu massaal gaan bestellen natuurlijk, ik wacht hier achter mijn computer op jullie mailtjes! ;-)

Until next time,
Serena Verbon