dinsdag 4 mei 2010

WIN! Nivea Moederdag Limited Edition blikken

I love limited editions! Jij ook? Exclusief voor Moederdag brengt NIVEA een limited edition van het bekende Blauwe Blik NIVEA Crème uit. De bijzondere blikken zijn versierd met verschillende hartenpatronen en zijn speciaal ontworpen als een cadeau voor moeders. Van april tot en met juni worden de welbekende effen Blauwe Blikken vervangen voor deze limited Moederdag editions, waarvan er slechts 350.000 gemaakt zijn. Alleen vandaag maak je via Beautylab.nl kans om zo'n blik te winnen, lees even verder voor de details...


De NIVEA Moederdag blikken zijn tijdelijk in de winkels verkrijgbaar, en slechts in beperkte oplage. Maar jij maakt kans om gratis een exclusief NIVEA blik te bemachtigen! Alles wat je moet doen is een comment plaatsen met je naam + emailadres + het woord 'NIVEA'. Ik mag 3 blikken verloten onder de inzenders. Let op, comments plaatsen kan alleen vandaag nog!

Neem ook even een kijkje op de website ElkeDagMooi.nl - Op deze site is de extra mogelijkheid om je moeder in het zonnetje te zetten. De vijf beste, leukste of meest ontroerende verhalen winnen een schoonheidsbon ter waarde van € 70.

Niet gewonnen? Geen nood! De NIVEA blikken kosten slechts € 1,99 (150 ml) en zijn in alle drogisten verkrijgbaar.

Until next time,
Serena Verbon