maandag 17 mei 2010

Uitslag Winaktie: Vakantie ruikt naar...

Om kans te maken op een Estee Lauder Bronze Godess Soft Matte Bronzer (een hele mond vol zeg!) vroeg ik jullie om me een mailtje te sturen waarin jullie me vertellen hoe de vakantie ruikt. Dat verschilt natuurlijk per persoon, en tijdens het lezen van jullie inzendingen kreeg ik helemaal dat heerlijke vakantie gevoel. Het liefst had ik jullie allemaal een Bronzer toegestuurd, want ik wens iedereen een zongebruind huidje toe, maar helaas kon ik maar 1 inzending kiezen...

Jullie wisten de geur van vakantie perfect in geuren en kleuren te omschrijven en ik kwam helemaal in de stemming! Ik vond het leuk om te lezen dat jullie door het schrijven van de email ook helemaal zin kregen in de zomer.  Voor dat ik bekend maak wie ik heb gekozen als winnares wil ik eerst een paar steekwoorden opsommen die jullie me zoal hadden gemaild, om vast in de mood te komen:

Zonnebrand. De geur van kokos. Warm zand. Marshmallows. De geur van mijn vriend. Zoute zeelucht. Elnett haarlak. Cocktails. Pina Colada. Vers fruit. Ananas. Liefde. Gemaaid gras. BBQ rook. Aardbeien Smoothie. Fanta. Coca Cola. De chloorlucht van het zwembad. Benzine en tankstations. Mango. Meloen. Diverse parfums. Bakstenen. Kampvuur. Dor gras. Bier. Sigaretten. Waterpijp. Warme huid. Brandend heet asfalt. De geur van vliegtuig-eten.

En? Na het lezen van deze vakantiegeuren MOET je wel in de mood zijn voor de zomer! Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik sta in gedachten in bikini achter de blender om ijs te crushen voor die heerlijke cocktail die ik straks ga maken. Waar is mijn zonnebrand?

De winnende inzending is van Lori Dingemans. Gefeliciteerd Lori! Ik wens je vast veel plezier van je gewonnen Bronzer uit de Estee Lauder Bronze Godess collection. May your skin be sunkissed forever!


Lori's inzending - Vakantie ruikt voor mij naar...


  • Opgestoven kiezelzand.. als auto's over de camping rijden vliegt het zand van de kiezelsteentjes je om de oren!
  • Rook van de bbq, ieder jaar bbq'en we op zo'n klein ieniemiene aluminium bbq'tje en die dingen roken verschrikkelijk, die geur blijft dan zo lekker in je neus hangen.. haha!
  • Naar hoe een bos ruikt als het net flink heeft geregend en geonweert.. het kan flink regenen en onweren af en toe en daara ruikt het altijd naar nat bos, lastig te omschrijven :P
  • Zonnebrand.. ik sleep de hele dag factor 50 met me mee omdat ik anders ongeveer levend verbrand, de geur van zonnebrand doet me dus zeker denken aan vakantie!

Lori heeft gewonnen omdat ik precies begrijp wat ze bedoelt met de geur van stenen en nat bos. Is het jullie wel eens opgevallen dat je dat kan ruiken? En natuurlijk, de geur van de BBQ en zonnebrand zijn onmiskenbare geuren van de vakantie en de zomer. Ik vond het een originele, oprechte inzending!

Until next time,
Serena Verbon