vrijdag 7 mei 2010

Advertorial: The Specs Effect


Ik ben gek op parodieën, en deze van Specsavers is echt geweldig! De originele reclame is die van AXE. Een man op het strand sprayt wat deo onder zijn oksel en uit alle hoeken en gaten van het eiland, wat zeg ik, zelfs uit de zee, rennen er meiden als wilde beesten woest op die man af. Specsavers heeft een leuke parodie op deze reclame gemaakt die je hierboven kunt bekijken. Mijn mening: ge-ni-aal!

Naast het feit dat Specsavers geweldige commercials maakt, hebben ze nog meer geweldig nieuws. Specsavers is namelijk met zijn Star contactlenzen serie als goedkoopste uit de Consumentenbond Contactlenzen onderzoek van April 2010 gekomen (in de categorie huismerken).Als goedkoopste uit de test bij de Consumentenbond, dat wil heel wat zeggen! Ze kijken altijd heel objectief en kritisch naar de produkten. De Consumentenbond heeft namelijk niet alleen naar de prijs van de lenzen gekeken, ook keken ze naar de prijs van de benodigde vloeistoffen, controles en verzending. Het totaalplaatje dus. Overstappen naar contactlenzen van Specsavers bespaart je hoe dan ook € 20,-

Zoals je op bovenstaande tabel kunt zien steekt Specsavers en met kop en schouders boven uit!

Zelf ben ik gezegend met een gezond paar ogen, voor mij dus geen gehannes met lenzen of een bril. Mijn moeder en zusje (Tara) hebben echter wel allebei lenzen. Mijn moeder heeft sinds kort zachte lenzen (voorheen harde lenzen) en Tara heeft sinds een paar jaar pas lenzen, ook zij heeft zachte. In het begin zag ik ze altijd moeilijk doen joh! Het duurde soms wel een half uur voor ze goed zaten of voordat ze er überhaupt uit gingen. Wat een gedoe!

Volgens Specsavers hoeven contactlenzen helemaal niet moeilijk te zijn, ze claimen zelfs dat het juist erg makkelijk is! Specsavers heeft volledig getrainde contactlens-specialisten die je voor en na de aanschaf van lenzen adviseren en tips geven. Erg fijn zo'n service! Kijk voor meer informatie over de uitkomsten van de Consumentenbond contactlenzen test op deze site.

Hoe zit het met jullie? Gezonde ogen, een bril of contactlenzen?

Until next time,
Serena Verbon