vrijdag 7 mei 2010

Bizarre Beauty #8 Tieten en Condooms

Koekjes die zorgen voor grotere jopen? Plastic tepel protheses voor een 'hard nipple' look? Gebruikte condooms in je haarelastiekjes? Of draag je ze liever op je zomerjurkje? Het beloofd weer een fantastische maar vooral vulgaire Bizarre Beauty editie te worden jongens en meisjes. Lees dus snel verder om erachter te komen waar ik het allemaal over heb!

F-Cup Cookies
Dit verzinnen ze alleen in Japan! Koekjes, al vind ik het eerder cakejes, die zorgen voor een vollere cupmaat. De koekjes zijn verrijkt met Pueraria Mirifica. De wortel van dit magische kruid wordt gevonden in het noordoosten van Thailand. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het goed is voor o.a. een betere bloedcirculatie, langere wimpers, het donkerder maken van witte haren en een verhoogde haargroei. Wetenschappers hebben echter ook aangetoond dat je er flinke jetsers van krijgt! Hoe ze dat precies hebben aangetoond en onder welke hoedanigheid deze wetenschappers zich bevonden is mij een raadsel, maar de koekjes vliegen sinds 2005 als warme broodjes over de toonbank.


Beauty Nipple

Ik was al bekend met producten die je over je tepels kunt tapen zodat het niet zo opvalt dat je geen BH draagt. Erg handige dingen, zeker omdat sommige outfits gewoon niet gemaakt zijn voor BH's. Maar nu dit! Het omgekeerde! Want er is niets mooiers dan superstijve, prominente rozijntjes waarmee je glas kunt snijden. Heel erg sexy zijn deze Beauty Nipples, namaak tepels van plastic, die je nog eens over je eigen tepels kunt plakken. Het lijken wel een soort zuignappen. Met Beauty Nipples accentueer je je eigen kokindjes en maak je de mannen gek! Heerlijk ordinair!


Gebruikte Condooms in je haar

Het is ongelofelijk maar waar: in het zuiden van China recyclen ze gebruikte condooms. Nee, ze worden niet tweemaal gebruikt voor 'de daad' maar ze verdwijnen in haar elastiekjes! Eeewl! Dit smerige feit kwam per toeval aan het licht toen een meisje aan een rafelig elastiekje zat te pulken. Surprise, surprise! De fabriek die de elastiekjes produceert heeft later toegegeven dat het inderdaad om condooms gaat. Ze claimen dat het afgekeurde (en dus ongebruikte) condooms zijn, maar ze kunnen het niet hard maken. Mocht het zo zijn dat het wel om gebruikte condooms gaat, dan is er kans dat je een SOA via je haarelastiekje kunt oplopen omdat er nog steeds levende bacteriĆ«n en virussen in kunnen zitten. Nou, leg dat maar eens uit!


Condomi Fashion


Ik weet niet waarom Chinezen zo geobsedeerd zijn met condooms. Waar komt die fascinatie toch vandaan? Eerst de haarelastiekjes, en nu dit? Op de Beijing Fashion Show van dit jaar werd er een hele collectie geshowd die gemaakt was van, daar hebben we ze weer, condooms! Condooms in alle kleuren, soorten en maten zijn verwerkt in deze kunstige outfits. Het was een manier om aandacht te geven aan AIDS awareness, een goed initiatief. Over smaak valt niet te twisten, maar knap in elkaar gezet zijn deze jurken zeker. Heeft het ook voordelen? Ja zeker. Je outfit is gegarandeerd water afstotend en mocht je in een one-night-stand verwikkeld raken heb je tenminste genoeg condooms op zak!

Until next time,
Serena Verbon