vrijdag 28 mei 2010

Destiny brought us together...

It was totally meant to be! Toen ik een tijd terug deze foto zag was ik verkocht. Deze Marine Life highlighter uit de limited MAC To The Beach collection moest en zou in mijn bezit komen, fo sho. Ik heb iets met zeepaardjes, don't ask me why. Afgelopen zaterdag ging de verkoop van de Beach collectie van start. Ik had vernomen dat de MAC pro store in Amsterdam slechts 15 exemplaren in de winkel had liggen. Dat wordt knokken, dacht ik. 


Het weekend had ik al helemaal volgepland en maandag was een vrije dag. De dinsdag en woensdag verstreken en ik kon maar geen gaatje vinden om langs de winkels te gaan. Ik werk natuurlijk full time, en iedere avond na het werk had ik wel iets afgesproken! Argh! Gisteren was het natuurlijk koopavond dus greep ik mijn kans en liep vol goede moed de Douglas Vredenburg in Utrecht binnen. Hoopvol keek ik Marlon aan. Ik wees naar het zeepaardje en vroeg, hebben jullie hem nog...? 


Nou, zei hij, je hebt geluk! We hadden er sowieso maar 5 binnen gekregen en ze waren allemaal gereserveerd voor klanten. Er kwamen vandaag ook al 2 dames langs voor deze highlighter maar ik moest ze teleur stellen. Een klant was haar highlighter nog niet op komen halen, dus ik belde haar net, en ze wilde hem niet meer. Dus ik heb hem net weer in de la gelegd. En nu is hij voor jou.

LUCKY!

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze Marine Life highlighter. So pretty! Het goud is zo sparkly en de kleuren zijn zo prachtig samen, dat roze en koraal. Mijn exemplaar heeft trouwens de kleuren net andersom vergeleken met bovenstaande foto's. Ik heb koraal boven en roze onder. Ik heb de highlighter nog niet uitgeprobeerd maar mijn handen jeuken! Eerst wil ik er mooie foto's van maken voor op de site, want ik ga dit juweeltje uiteraard reviewen.

Hebben jullie nog wat gescoord uit de MAC To The Beach collectie?

Until next time,
Serena Verbon