donderdag 6 mei 2010

Advertorial: 50% korting op alle make-up bij TREKPLEISTER!Whoohoo! Voor de meiden die achter het net visten bij de andere drogisten die 50% korting op alle make-up gaven (of die gewoon hun stash flink willen uitbreiden) : Er is nu wéér een 50% kortingsactie op make-up! MAKE-UP VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS JONGENS EN MEISJES! Ren dus als de wiedeweerga naar de dichtsbijzijnde Trekpleister! Deze actie geldt namelijk alleen vandaag, morgen en zaterdag.

De actie geldt voor make-up van alle merken, zoals Max Factor, Maybelline New York, Manhattan, Rimmel London en Catrice. Kijk voor meer informatie op http://www.trekpleister.nl/ Op de site kun je links klikken op 'filialen' om te kijken waar het voor jou dichtsbijzijnde Trekpleister filiaal zit. Voor mij is die in Utrecht het meest dichtbij zag ik net.

Mijn tip is om zo snel mogelijk te gaan, want dan zijn de mooiste kleuren en producten er nog. Vanavond is het in de meeste steden koopavond, dus beter ga je zometeen nog even langs. Zaterdag is het vast al een 'slagveld' en zijn alle schappen leeggeplunderd. Succes ladies!

Until next time,
Serena Verbon