donderdag 6 mei 2010

Reminder: WIN! Alice in Wonderland Mini Nail Lacquers from O.P.I

Een tijdje terug ging de verkoop van start van onze limited edition zepen geinspireerd op de film Alice in Wonderland. Speciaal voor de kopers van deze Alice in Wonderland zepen verloten we twee Alice in Wonderland Mini Nail Laquers van O.P.I. (t.w.v. 16,95). Ook meedoen? Lees dan even verder voor meer info.


Hoe doe je mee?
Het enige wat je moet doen is een zeep kopen uit deze limited Alice in Wonderland collection. Dan heb je én een fijne handgemaakte zeep (misschien een leuk Moederdag kado?) én maak je daarmee automatisch kans op zo'n leuk nagellak setje! Ik zeg, wat wil je nog meer? Alleen via de webshop van Enchantra zijn er nog slechts 3 stukken Alice zeep over. Wees er dus razendsnel bij, want dit zijn echt de áller-áller-laatste stukken zeep!


Nadat je de zeep hebt gekocht stuur je mail naar starpede@hotmail.com met als onderwerp ALICE. Vermeldt je naam, bestelnummer en de shop waar je de zepen vandaan hebt (Enchantra). Pas als de laatste 3 stukken verkocht zijn kunnen we beginnen met de loting.

Klik hier om de laatste stukken Alice zeep te kopen. Ik wens jullie vast veel succes met de loting!

WIN! WIN! WIN!
Maak kans op nog meer prijzen! Enchantra heeft namelijk een superleuke actie lopen omdat ze deze maand jarig zijn! Stuur een verjaardagskaartje naar Enchantra om ze te feliciteren. De mooiste, liefste of meest originele felicitatie wint een Konad koffer genaamd Pro Salon Kit II (met demo plaat II). Het adres waar je een kaartje heen kunt sturen is;

Enchantra
Schoolstraat 19
4417 AA Hansweert.

Vergeet niet om ook je eigen adresgegevens, of op zijn minst een emailadres, te vermelden zodat we weten waar de koffer heen mag. De kaartjes worden bekeken en beoordeelt op maandag 10 mei. Wacht dus niet te lang met een kaartje sturen. In de loop van de tweede week mei wordt de winnaar bekend gemaakt

Until next time,
Serena Verbon