maandag 26 april 2010

Verwen Doos

Ok, de titel is wat seksueel misleidend misschien, maar het is wat het is. Ik heb een girly roze doos waarin ik allemaal speciale (extra lekkere en luxueuze) bad- en douche spulletjes in bewaar. Soms pak ik die doos er even bij, en besnuffel ik de heerlijke Bath Ballistics van Lush of de smakelijke Bath Cupcakes uit The Beauty Bakery. Hmmmm! Daarna kan ik er weer even tegenaan lijkt het wel.


Omdat ik thuis geen bad heb bewaar ik deze luxe Bath Goodies net zo lang totdat ik een keer vind dat ik een lekker warm bad heb verdiend. Dan pak ik de doos op mijn schoot en zoek ik zorgvuldig uit - na alles nog eens geroken te hebben - welke goodie ik mee ga nemen naar mijn ouders (mijn ouders hebben een bad). Als ik mijn keuze heb gemaakt stop ik die goodie in een ziplockzakje en vervolgens in mijn tas, en de Verwen Doos gaat weer op zijn plek. Op deze manier blijft het uitzoeken van een Bath Goodie extra leuk en speciaal, alsof ik in een winkeltje sta en een kadootje mag kiezen.

Natuurlijk mag er dan een nieuwe Bath Goodie besteld of gekocht worden omdat er weer een plekje vrij is gekomen in de Verwen Doos! Altijd fijn, zo'n excuus :)

Hebben jullie ook zo'n doos waarin jullie de mooiste, lekkerste en meest luxe spulletjes in bewaren voor speciale momentjes?

Until next time,
Serena Verbon