zondag 25 april 2010

Bright Pink Lips with M.A.C.

I love pink! And pink loves me back! En deze zomer is pink hotter dan ooit tevoren, komt dat even goed uit. Combineer je roze lippen met een nude oogmake-up of doe eens gek en combineer het juist met felle zomerse kleurtjes zoals turkoois, knalgroen of goudgeel. Ik gebruikte een combinatie van M.A.C. lipprodukten om tot deze prachtige roze kleur te komen, benieuwd welke?


Ik stond laatst wat te snuffelen bij de M.A.C. counter in Utrecht toen mijn blik viel op de pro longwear lipstain marker in stylesetter uit de limited M.A.C. Art Supplies collection. Het viel me op dat de lipstain marker zo onwijs fluor roze gekleurd was, en de kleur en vorm deden me denken aan die neon highlighters. Natuurlijk moest ik het even swatchen. Ik was meteen verkocht! Niet alleen brengt het stiftje heel handig en nauwkeurig aan, de kleur op mijn lippen was een mooie berry roze teint die me een instant healthy glow gaf.

Het fijne aan deze lipstain is dat de kleur de hele dag door, zelfs na een hapje en een drankje, erg goed blijft zitten. De structuur is heel dun en vloeibaar en, ja, stiftachtig. Het stiftje zorgt ervoor dat je heel nauwkeurig en precies je lippen kan omlijnen. Het lijkt of de kleur als ware 'in je lippen trekt' en ze meer kleur geeft. Doordat deze lipstain niet glossy en shimmery is (en er niet 'bovenop' ligt) geeft het een heel natuurlijk effect aan je lippen. Prijs € 17,50.

VIVA GLAM
Half beautyland heeft hem al, en ik wilde hem ook: Viva Glam Gaga! Deze lichtroze kleur lippenstift lijkt op mijn favo M.A.C. tinted lip conditioner (Pink Fish uit de Hello Kitty collection) EN kom op, het is een Lady Gaga lippenstift. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. De gehele opbrengst van alle verkochte Viva Glam lippenstiften gaat naar het M.A.C. AIDS fonds. Extra fijn om te weten dat mijn shopaholic gedrag tenminste nog wat oplevert voor het goede doel! Ps. Op het doosje en op de huls staat een print van Lady Gaga's handtekening, echt heel cool! Prijs € 17,50.Hieronder volgen wat swatches van zowel de Stylesetter lipstain als de Gaga lippenstift:


nude lips


met lipstain marker in Stylesetter - een natuurlijk uitziende bessen roze kleur. Doordat het stiftje zo nauwkeurig aanbrengt kan ik perfect mijn liplijn corrigeren en opvullen.


met Viva Glam Gaga - een dekkende creamy lippenstift in licht roze met een mooi glansje.


met lipstain marker Stylesetter + Viva Glam Gaga - de lipstain is een mooie basis die de kleur van de viva glam lipstick intenser maakt. Zo ontstaat deze prachtige felroze kleur. Bovendien blijft deze combo de gehele dag goed zitten, al zal je af en toe wel wat viva glam moeten bijstiften.

Ik vind de Lipstain en de Viva Glam erg mooi om los van elkaar te dragen, maar gecombineerd ben ik er denk ik nog enthousiaster over! Zo zie je maar weer, soms is experimenteren met kleuren helemaal zo gek nog niet. Hieronder nog even een foto van de combinatie zonder flits (de foto helemaal bovenaan is met flits). Ik vind het echt zo'n mooie roze kleur!Wat vinden jullie van roze lippen?

Until next time,
Serena Verbon