zondag 11 april 2010

Request-a-Look

Het allerleukste om te doen vind ik video tutorials maken (en kijken) van make-up looks. Het liefst zo gek en uitbundig mogelijk! Als ik eenmaal iets grappigs of extreems heb bedacht barst ik van de inspiratie en jeuken mijn handen net zo lang tot ik de video heb opgenomen. In dit soort extreme looks kan ik al mijn creativiteit kwijt, en het is veel leuker en interessanter om te doen dan de draagbare looks.

Mijn laatste Elf Fantasy Look was zo leuk om te doen! Er staat een nieuwe Elf Look in de planning. Same ears, different look. Dit keer transformeer ik naar een evil Elf. Deze boosaardige look maak ik met veel zwart en rood. Het wordt geen lieflijk elfje, meer een warrior elf. Ik kan niet wachten tot ik aan deze look kan beginnen, eerst maar eens terugkomen uit Kopenhagen :)

Het leek me leuk om aan jullie te vragen welke (extreme) looks in nog meer zou kunnen doen. Roept u maar hoor! Het mogen hele uitbundige looks zijn, of celebrity looks (think Lady Gaga), catwalk of haute couture looks, verzin het maar. Ik heb eyebrow wax, alle kleuren make-up van de regenboog, nepwimpers, pruiken en kleurlenzen. Ik schaam me nergens voor dus knock yourself out!

Het enige wat ik niet wil doen is een Avatar look (dat is al zo uitgekauwd en kan ik echt niet beter dan Petrilude of Kandee Johnson). Ik ben benieuwd of jullie kunnen zorgen voor nieuwe inspiratie en jeukende handen.

Until next time,
Serena Verbon