donderdag 29 april 2010

Pay it Forward Day - zeep voor een kwartje

Vandaag, 29 april, is het World Pay It Forward Day. In de Nederlandse media heb ik er nog niets over vernomen maar wellicht kunnen wij daar verandering in brengen. Pay it Forward is een schitterende film over een jongetje die een utopisch concept heeft bedacht voor een schoolopdracht. Hij doet 3 goede daden voor anderen zonder dat hij er iets voor terug wilt. De enige voorwaarde is dat die 3 personen op hun beurt ook weer 3 goede daden moeten verrichten voor anderen. Het is belangrijk dat de keten niet wordt onderbroken en dat the message wordt doorgegeven. Aan de hand van deze film is World Pay It Forward Day in het leven geroepen, en wij hebben besloten hier aan mee te werken.


Wij zijn namelijk zeer grote voorstanders van dit initiatief en hopen iets bij te kunnen dragen aan een wereld waarin meer plaats is voor vriendelijkheid en medeleven. We hebben daarom een heerlijk ruikende zeep gemaakt die we verkopen voor slechts € 0,25 per stuk (50 gram). Dat is ver beneden de kostprijs dus wij verdienen hier niets op, maar het leek ons wel een aardig gebaar om jullie een zeep zo goedkoop aan te bieden. De wit met roze zeep heeft de betoverende geur van magnolia's in bloei. Indien je dit gebaar wilt aannemen vragen wij echter wel om een tegenprestatie. Wij vragen om op jouw beurt ook iets aardigs voor een ander te doen, want dat is de hele gedachte achter "Pay it Forward".

Slechts 1 stukje zeep per bestelling, daar het aantal gelimiteerd is. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, op = op. Klik hier om de Pay It Forward Day zeep te bestellen.

Kijk voor meer informatie en suggesties op de officiele site van Pay It Forway Day. Die verhalen onder 'Best Pay It Forward Stories' geven me gewoon kippenvel, zo mooi!

Doen jullie met ons mee?

Until next time,
Serena Verbon