donderdag 29 april 2010

Twilight New Moon release: Edward VS Jacob

Twilight. Na het lezen van dit prachtige boek kon ik niet wachten om aan New Moon en Eclipse te beginnen. Deze fantasy boeken van Stephenie Meyer zijn gewoonweg verslavend! Het is zo heerlijk romantisch en tegelijkertijd super spannend. Ook al ben je geen fan van vampieren en weerwolfen, na het eerste hoofdstuk ben je gegarandeerd hooked. Voor je het weet laat je je genadeloos mee slepen in deze Twilight saga.


Liefhebbers van de boeken kunnen hun hart ophalen bij de boekverfilmingen. Na Twilight is nu ook New Moon op DVD en Blue-Ray uitgebracht, dat was op 24 maart. De mensen die New Moon al in de bioscoop gezien hebben kunnen vast met me mee praten: Jacob is hot hot hot! Of is de charmante Edward met zijn klassieke uiterlijk toch meer jouw ding?

De Twilight fans konden zelf ook maar moeilijk een beslissing nemen en daarom is er een leuke actie bedacht op Hyves: Pimp je profiel in Edward of Jacob style en laat zien wie van deze twee hotties jouw voorkeur heeft! Klik hier om je profiel te pimpen.

Natuurlijk doe je niet voor niks mee, er zijn ook toffe prijzen te winnen! Onder de deelnemers worden 10 New Moon DVD’s, 4 tickets voor de Twilight Convention en 38 Twilight prijzenpakketten (met oa een bracelet, keyring en keychain) verloot.

Camp Jacob of Camp Edward?
Wat lastig zeg! Voor wie zou ik gaan? Jacob is natuurlijk lekker warm, daar kan ik fijn tegenaan kruipen als ik het koud heb (en ik ben een echte koukleum). Hij heeft een lekker tintje, een wasbordje en Johnny Bravo armen, mooie zwarte lokken en een sexy oogopslag. Hij stond altijd voor Bella klaar en maakte haar vrolijk, dus hij is erg lief en betrouwbaar. Aan de andere kant, kan hij ook te pas en te onpas veranderen in een deadly weerwolf en lezen zijn kameraden ALLE gedachten, dus niets is meer prive. En hij slaapt de hele dag uit! Saai!


Edward daarentegen is klassiek, met mooi scherpe trekken, en smeulende (meestal) goudgekleurde ogen. Hij is sterk, intelligent, supersnel en schittert als diamanten in de zon. Bovendien is hij supertrouw, red hij je in iedere situatie en staat hij 100% achter je. Oh, en zijn haar zit altijd goed en hij is erg fashionable (in tegenstelling tot Jacob die alleen in een ouwe spijkerbroek rondhuppelt). Maar hij heeft ook wel veel nadelen hoor. Zo is hij spierwit en heeft hij dikke wallen, kan hij nooit eens gezellig met je in slaap vallen (want daar doet hij niet aan), kan je nooit met hem in het zonnetje wandelen (want dat valt net iets te veel op) en is hij steen en steenkoud. En superhard! Daar kan ik dus niet fijn tegenaan kruipen op de bank. Oh, en hij gaat nooit dood en drinkt bloed. Je wordt dus ook niet samen oud en gezellig een diner voor twee is ook geen optie.

Nou mijn keuze is gemaakt hoor jongens en meisjes. Ik kies voor de ware JACOB! Wat is jullie keuze? Jacob of Edward? En gaan jullie je profiel ook pimpen? Het blijft maar een tijdje staan en dan verdwijnt het vanzelf weer naar je oude profiel.

Update: momenteel staat Jacob achter, noooh! Jacob heeft 6217 lovers en Edward 7867. Wat?? Dat kan niet hoor! Als iedereen mijn logische beredenatie zou lezen zou iedereen finaal voor Jacob gaan. GO JACOB GO! Ik heb mijn profiel vast in Jacob style omgedoopt.

Until next time,
Serena Verbon