dinsdag 27 april 2010

Aanbiedingen en Acties bij Benefit Cosmetics

Herinneren jullie mijn artikel nog over de Benefit Creaseless Cream shadow/liners? Ik ben hierdoor super enthousiast over dit vrolijke merk en nu is er meer goed nieuws: Benefit heeft momenteel veel leuke acties en aanbiedingen!

Stay Don't Stray is het nieuwste Benefit product. Het is een primer die zorgt dat je oogschaduw en concealer de gehele dag perfect blijft zitten, en je hebt maar een piepklein beetje nodig. Er zit 10 ml in het handige pompflaconnetje en het kost € 25,-.


Vanaf 25 april t/m 9 mei
De klant ontvangt een gratis mini Bad Gal lash bij aankoop van 2 Benefit producten, waaronder hun nieuwste product 'Stay Don't Stray' of bij aankoop van 1 Benefit product en een Browbar behandeling.


Eerste weekend van Mei (1 t/m 2 mei)
Als je in dit weekend een afspraak maakt voor een Browbar behandeling krijg je maar liefst 50% korting! Deze korting is geldig voor alle behandelingen. *edit* Ik krijg net een newsflash door: op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei kunnen er ook afspraken gemaakt worden met 50% korting!

Gehele maand Mei
Het eerste weekend gemist? Geen nood. De rest van de maand mei krijg je alsnog 25% korting op alle behandelingen in de Browbar. Koop je naast een Browbar behandeling (met 50% danwel 25% korting) 2 Benefit producten naar keuze, dan ontvang je een Gabbi Mirror kado.De acties zijn niet met elkaar te combineren, zolang de voorraad strekt, en slechts 1 gratis product per persoon.

Wat is een Benefit Brow Bar?


Een Brow Bar is een apart ingericht hoekje in de Sephora waar je plaats kunt nemen op een barstoel. Een Benefit specialist neemt je harige rakkers dan eens flink onderhanden zodat ze netjes in shape zijn en perfect bij je gezicht passen. Het duurt maar een kwartiertje maar geloof me, goed gevormde wenkbrauwen maken een wereld van verschil! Een behandeling kost € 21,- en daar gaat dus nog eens de helft vanaf als je een afspraak maakt op 1, 2, 7 of 8 mei! Echt doen hoor, dit is een super aanbieding! Voor slechts 10,50 je wenkbrauwen een beurt geven is een goede deal.

Benefit wordt in Nederland exclusief bij Sephora verkocht. Om te kijken welke Sephora het dichtst bij jou in de buurt is klik dan op
deze link.
Een Benefit Brow Bar vind je alleen in de volgende Sephora filialen: Utrecht, Den Haag en Maastricht.

Binnenkort meer reviews en een leuke Benefit Winactie op BeautyLab!

Until next time,
Serena Verbon