dinsdag 16 maart 2010

Advertorial: Zeeman FashionZeeman, wie kent het niet? Deze low budget winkel is hard op weg hun imago in een ander daglicht te zetten dankzij hun geweldige campagne voering. De opvallende posters in knalgeel met blauw zijn niet te missen bij de bushokjes Ze laten ons knappe modellen zien met kleding die gek genoeg heel erg fashionable is. Wie had dat ooit gedacht van die goeie ouwe Zeeman?

Zeeman heeft een sterk team van creatieve stylistes achter zich die de hele modewereld afreizen voor inspiratie. London, Parijs, Miami, Antwerpen en New York - niets is te gek! Ze spotten de laatste trends en volgen de mode op de voet. Gezamenlijk vertalen de stylisten hun idee├źn naar ontwerpen die uiteindelijk leiden tot de nieuwe collectie.

Kijk hieronder mee naar hun behind-the-scenes video die een preview laat zien van de nieuwe collectie. Ik spot echt veel leuks! Ik zag een geruit tuniekje, een lange camelkleurige blazer en een driekwart skinny jeans. Ik sta er eerlijk gezegd een beetje versteld van. Kijken jullie mee?'Wij zijn trots op onze nieuwe collectie' luidt de slogan van de Zeeman. En terecht, want de Zeeman Collectie 2010 mag er wezen. De collectie is lekker trendy en, niet geheel onbelangrijk, zeer betaalbaar. Kijk, daar houden wij Nederlanders van. Neem ook zeker een kijkje op de website van Zeeman voor meer informatie, prijzen en foto's.Wat denken jullie, gaan we deze zomer een origineel Zeeman kledingstuk aan onze wardrobe toevoegen? Ik vind het stiekem wel een gaaf idee om een outfit van Zeeman onder mijn Burberry trench aan te trekken. De beste stylistes ter wereld combineren ook budget kleding met dure designers kleding, dus waarom wij niet?

Until next time,
Serena Verbon