zondag 28 maart 2010

Kitteh update #4 (video onderaan)

Het is alweer 3 weken geleden dat ik mijn kleintjes in huis haalde en het leek me leuk om weer even een kitteh update te doen. Allereerst de namen. Ik kon in het begin niets beters bedenken dan Clarence en Coco, niets leek beter bij ze te passen dan hun gegeven stamboom namen. Ik heb toen besloten om ze maar gewoon Clarence en Coco te blijven noemen. Eerlijk gezegd maakt het volgens mij niet eens uit hoe ze heten, want ze luisteren toch nergens naar, hihi!

In de eerste week waren C&C nog steeds wat schichtig. Ze renden weg als ik ze wilde pakken en ze zochten me niet echt op. Inmiddels is dat wel anders. Ik kan mijn kont niet keren of die twee rakkers zitten achter me. Ze schaduwen me door het hele huis. Ben ik in mijn slaapkamer dan zijn zij er ook. Als ik naar de wc ga dan willen zij er ook het liefst bij zijn (het is dat ik de deur dicht doe!). En nu, terwijl ik dit artikeltje schrijf achter mijn computer, ligt Clarence gezellig op tafel naar me te kijken en ligt Coco op de stoel naast me. Zo gezellig!



Ze zijn erg stout. Ze gaan samen op oorlogspad (de tegenstander is vaak een pen, een speelgoedmuisje of een hengsel van een tas). En hoe ze het telkens voor elkaar krijgen weet ik niet, maar het belandt hoe dan ook tussen de gordijnen waardoor ze mijn vitrage erg hebben aangepakt. Volgens mij doen ze het erom. Ze hebben inmiddels alle hoeken en gaten van mijn appartementje ontdekt. Ze klimmen zelfs tussen de bamisoepjes! Kijk, je bent een indo-kat of je bent het niet he?



Clarence houdt het meest van knuffelen en kroelen. Hij geniet er zelfs zo van, dat hij na enige tijd kwijldruppeltjes krijgt, die ouwe snoeperd! Als ik Coco aai dan wurmt hij zich tussen mij en Coco in en eist alle aandacht op! Hij duwt mijn hand weg bij haar koppie of gaat gewoon met zijn dikke kont bovenop haar zitten. Of zou hij haar als grote broer willen beschermen? Dat ik van hem niet aan haar mag zitten? Ik verdeel de aandacht zo goed mogelijk maar Clarence maakt het wel heel moeilijk zo. Gelukkig heb ik twee handen...

Hieronder een korte video waarin ik het dagelijks leven van Clarence en Coco neerzet. Enjoy!


Hebben jullie katten? En zo ja, wat doen zij allemaal voor (grappige) dingen?

Until next time,
Serena Verbon