zondag 6 december 2009

Review: IQQU Acne Serum

Michelle Phan, also known as Ricebunny, heeft het goed voor elkaar. Deze pas 21-jarige studente aan de kunstacademie maakt wat mij betreft de beste You Tube videos op beauty gebied. Haar videos zijn innovatief, goed voorbereid, duidelijk uitgelegd, goed te volgen en heel leerzaam. Check out her channel here!

Ook haar (vernieuwde) blog MichellePhan.com is de moeite waard om te bekijken. Michelle is een creatief, bloedmooi en integer meisje, maar toont zich ook een business woman! Ze heeft sinds 2009 een eigen skincare lijn opgezet genaamd IQQU. IQQU is niet getest op dieren en vrij van parabenen en parfum - yaay!


bron: iqqubeauty.com

Michelle gebruikt in haar videos natuurlijk haar eigen produkten en zo werd mijn interesse gewekt. Michelle heeft een supergave huid, en ook al weet ik dat zoiets meer met goede genen te maken heeft dan met smeerseltjes, toch MOEST ik ook iets van IQQU uitproberen. Mijn huid wordt ondanks mijn 25 jaar toch nog regelmatig geteisterd door puistjes, dus koos ik voor het Acne Serum - een geconcentreerde behandeling om acne, glim en roodheid tegen te gaan, terwijl het je huid hydrateerd en verzorgt. Een serum is altijd veel geconcentreerder dan een creme, en kan apart of in combinatie met een creme gebruikt worden (de creme gaat er overheen). Ik bestelde het Acne Serum via de site en had het binnen 5 werkdagen in huis, superfast service! Het was goed verpakt en begeleid met een inspirerend kaartje.


inspirerend kaartje.


iQQU acne serum - handige 30 ml pompflacon.

Acne Serum kost $33.00 voor 30 ml, exclusief $ 6.00 verzendkosten. Bij elkaar ben je dus $ 39.00 kwijt, wat omgerekend ongeveer € 26,00 is. Grappig, het wordt verzonden vanuit Thailand! Op hun site vindt je alle info betreft betalen en verzenden. Ook vindt je er de gedetailleerde ingrediëntenlijst per produkt. Niet alle sites laten hun ingrediënten zien, terwijl ik het juist super prettig vind om vantevoren te weten wat er zoal in een produkt zit. Goed punt dus van IQQU!


Op mijn hand ligt de hoeveelheid serum na één pompje.

IQQU Acne Serum heeft een mooie zachtoranje kleur en ruikt naar tea tree olie. De verpakking is mooi strak en het pomp systeem maakt het handig en hygiënisch in gebruik. Ik heb aan 2 pompjes genoeg produkt voor mijn hele gezicht, soms heb ik wat over en dat smeer ik onder mijn kaaklijn (daar heb ik helaas ook wel eens last van puistjes). De tea tree geur geeft me een fris en schoon gevoel. Acne Serum trekt snel in en maakt mijn gezicht superzacht en glad. Het droogt mijn huid niet uit, zoals de meeste acne skincare. Tot nu toe alleen maar pluspunten!

Ik gebruik het nu ongeveer een maand en ik moet zeggen dat mijn huid inmiddels minder roodheid en puistjes heeft. De eerste week vertoonde mijn huid juist extra puistjes, maar ik heb doorgezet en nu is het gelukkig allemaal weg. Ook lijkt de structuur van mijn huid fijner, gladder, egaler. Littekens verdwijnen sneller dan voorheen en mijn huid glimt niet.

IQQU Acne Serum is te koop via iqqubeauty.com en kost omgerekend € 26,00. Je bestelling wordt verstuurd vanaf Thailand maar is übersnel in huis! Momenteel is alles uitverkocht zag ik net, maar de voorraden worden snel weer bijgevuld. Ik ben van plan om ook de Advance Sunscreen te kopen dus als je met me mee wilt bestellen stuur me dan een mailtje!

Waren jullie al bekend met Michelle Phan en IQQU? Wat vinden jullie van het merk?

Until next time
~Serena Verbon