zondag 9 augustus 2009

Viva España!

Spontane ideeën are the bést e-var!! Vorige week grapte ik met Caroline over het brengen van een bezoekje bij haar thuis, maar aangezien we het beiden toch stiekem wel een heel gezellig idee bleken te vinden, werd het grapje geen grapje meer en hebben we maar gewoon for real afgesproken.

Ik vind het best een beetje spannend om verschillende redenen. Ten eerste heb ik Caroline nog nooit in het echt ontmoet, we kennen elkaar alleen via internet contact. En ten tweede is het nogal een klus om bij haar huis te komen, want ze woont namelijk in het zonnige Jávea, Spanje!


bron: rentin-javea.com

Caroline woont daar met haar lieve man Sjoerd en hond Maxima. Wat zo leuk is dat we elkaar 'kennen' via Jewelry Queens, haar sieradenforum. We delen allebei de voorliefde voor het maken van sieraden, het liefst met edele metalen en edelstenen. Later begonnen we ongeveer in dezelfde periode actief zeep en meer lekker spul voor het lichaam te maken en door onze gedeelde hobbies hebben we veel email contact gehad.


bron: indewatten.com/praatjes. Caroline met Sjoerd.

Ik vertrek woensdagochtend in alle vroegte en kom dan zelfs nog dezelfde ochtend aan in Allicante. Vanuit Allicante vetrek ik met een stoer huurwagentje richting Jávea, wat ongeveer een klein uurtje rijden is. Ik ben niet zo'n autoheld, dus my little friend TomTom is zeker van de partij, vind het echt spannend hoor! Ik zit praktisch nooit op de weg. Het is een kort verblijf want zondagochtend vertrek ik alweer richting Amsterdam :(

Vanaf woensdag 12 t/m zondag 16 augustus zal ik daarom minder actief zijn met mailtjes beantwoorden, bloggen en twitteren. Bestellingen bij The Secret Garden worden wel gewoon op tijd verstuurd omdat mijn moeder dat doet.

Ik had altijd al het idee dat het me leuk leek om Caroline te ontmoeten als ze een keer deze kant op zou komen, en had nooit gedacht dat ik juist haar kant op zou gaan. Het lijkt me zo leuk om te zien waar en hoe ze woont! Gezellig babbelen, shoppen, sushi eten, samen iets maken, ideeën uitwisselen, romantische strandwandelingen, hahaha! Heb er echt zin in! Uiteraard maak ik een reisverslagje (met foto's) van mijn tripje naar Spanje.

Neem ook eens een kijkje op Caroline's blog en ook haar webshop is echt de moeite waard! Ze is trouwens heel druk bezig met het opzetten van een mineral makeup lijn waar ik erg nieuwsgierig naar ben en ik zal ook wel met veel IDW spulletjes thuiskomen, hihi!

Until next time
~Serena Verbon