woensdag 19 augustus 2009

Guestbook-kinda-like

Naast mijn fulltime baan, persoonlijke leventje en bloggen is het nog knap veel werk om er ook nog een webshop op na te houden. Ik steek hoe dan ook al mijn vrije uurtjes in The Secret Garden, just because I like it! Maar soms is het wel heel erg druk en vermoeiend voor me. Dan werk ik dagen achtereen tot 2 uur 's nachts door (ik overdrijf niet!). We ontvangen steeds vaker een superlieve mail van klantjes die ons bedanken voor het leuke verpakken of gewoon om te zeggen dat de bestelling is aangekomen en dat alles zo lekker ruikt. Na het lezen van zo'n enthousiaste mail weet ik weer waarom we het doen! We maken jullie kennelijk heel blij met onze handgemaakte spulletjes en dat geeft een heerlijk gevoel. En zo'n lief mailtje maakt dan echt mijn dag.

Ik had al een tijdje in gedachte deze leuke mailtjes te verzamelen en ergens op mijn site te plaatsen, maar ik bedacht me net iets beters! Bovenaan de pagina heb ik een nieuw tabblad toegevoegd genaamd "Thanks" waar jullie iets liefs achter kunnen laten, mochten jullie daar behoefte aan hebben ^^

Oja! Ik was verbaast dat iedereen geinteresseerd was in mijn geshopte spulletjes uit Espãna, dus heb ik vanavond maar meteen foto's gemaakt. Ik hoop ze morgen te posten!

Nog een nieuwtje, volgende week woensdag heb ik een afspraak bij Pool Worldwide. Ze hadden een idee voor mijn blog, om het groter aan te pakken (??). Ik laat me maar gewoon verrassen. Ben heel benieuwd wat voor ideeën en plannen ze hebben met me, haha! I'll keep y'all informed aight? Hebben jullie een idee wat ze zouden willen?

Hm, nog een laatste ding. Vinden jullie het nummer Wicked Ways van Neerlands eerste Motown artiest Waylon ook zo lekker? I know I do.

Until next time
~Serena Verbon