zondag 16 augustus 2009

Back in Town!

Ola senõritas! Na een onwijs gaaf minitripje naar Caroline ben ik vandaag weer geland in Nederland. Het waren vier dagen relaxen, héél véél kletsen, gezellig samen zijn, shoppen, lachen en we hebben zelfs nog iets gemaakt. Of nou ja, Caroline deed eigenlijk het werk en ik heb geadviseerd met de geuren hihi! Ze heeft hele schattige schenk kannetjes gevonden waar ze massage candles in heeft gegoten. Ik heb er natuurlijk een stel mee naar Nederland gesmokkeld dus hierover later meer.

Caroline en Sjoerd zijn the best gastvrouw en gastheer e-var! Ze hebben me goed verzorgt met ontbijtjes/lunches aan het strand, mijn favo drankje Dr. Pepper vloeide rijkelijk en over Sjoerds kookkunsten was ik zeer te spreken. Hij kookt net als mijn oma zo lekker ^^ Alleen dat hij me niet even heeft laten winnen met Yahtzee is dan wel weer een beetje jammer! ;)

We hebben zo ontzettend veel geshopt, ik kan er serieus een hele post aan wijden. De Spanje Shopping Spree! Op de terugweg werd mijn koffer bestempeld als "heavy" en kreeg ze een speciaal kaartje aan het handvat zodat het voor de hele buitenwereld duidelijk mocht zijn dat ze met zwaar overgewicht te kampen had. Arme koffer! Vinden jullie het leuk als ik mijn Spanje aankoopjes laat zien in een post? Of hoeft het voor jou niet? Let me know in the comment section be-low!

Nou dat was het weer! Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat ik er weer ben en dat ik het fantastisch heb gehad (en het autorijden dus kennelijk heb overleefd) hehe!

Until next time
~Serena Verbon