zondag 12 juli 2009

GIGA BEAUTYLAB WINAKTIE!

Het is dan eindelijk zo ver...het honderste berichtje op Beauty Lab is gezet! Om dit heugelijke feit met jullie te vieren heb ik een waanzinnige winaktie voor jullie op touw gezet. Nou ja, waanzinnig in mijn ogen dan. Ik heb in New York namelijk speciaal wat leuke spulletjes voor jullie geshopt van o.a. Victoria's Secret, NYX Cosmetics, Sephora en Nars. Verder heb ik nog een leuk toilettasje van D&G Lightblue, met bijbehorende miniatuur parfum, OPI teenslippers en cuticle balm en héél véél testers. Foto van de prijs volgt morgen. Alles bij mekaar behoorlijk veel om te winnen, maar daar moeten jullie dan ook wel wat voor doen.

Samantha uit Utreg is jullie vast niet ontgaan! De bedoeling is om een ordinair alter ego te verzinnen en zelf de perfecte Samantha look te creeëren. Daarbij mag je heldin Samantha als grote bron van inspiratie fungeren, maar je mag ook zelf een échte originele ordi look bedenken. Net zoals Samantha moet je letten op de details. Dus make-up, nagels, haarstijl, kleding (of het gebrek aan kleding), accesoires en omgeving zullen meetellen in de beoordeling. Hoe beter de details zijn uitgewerkt, hoe hoger je winkans! Maak een foto van je Samantha look, het totaalplaatje en maximaal twee close-up foto's, en begeleid deze met een stukje tekst van om en nabij de 150 woorden waarin je alter ego zich voorstelt. De winnende foto zal op mijn blog worden getoond dus hou rekening met schaamtegevoelens die je zal gaan moeten onderdrukken (but who cares, JIJ gaat er met de giga prijs vandoor, ja toch?). Deze winaktie start vanaf nu, maandag 13 juli 00:00. Jullie hebben 10 dagen de tijd om je look in te zenden, dus t/m donderdag 23 juli 00:00.

De regeltjes nog eens op een rijtje;
* Creeër een ordinair alter ego middels een stukje tekst
van ongeveer 150 woorden.

* Maak een bijpassende look, let daarbij goed op details.

* Maak daar een totaalfoto en max. 2 close-up foto's van.

* Stuur je tekst en foto's naar starpede@hotmail.com
vóór 23 juli 2009, tijd 00:00.

* De winnaar wordt uitgekozen door mij en Samantha.

* De winnende foto zal het weekend van 24/25 juli worden geplaatst!

*Alle inwoners van Nederland en België, zowel jongens en meiden,
van alle leeftijden, zijn welkom om mee te doen.


Samant en ik zijn heul benieuwd naar jullie inzendingen! Gebruik je creativiteit en haal alles uit de kast. Scooters, kratjes bier, heupriemen, neppiercings, tattoo's, tuinstoeltjes, sieraden, luipaardprintjes, huisdieren, nepnagels en gewoon alles wat je maar vind passen bij de Samantha look. Doe je best!

Until next time
~Serena Verbon