woensdag 17 juni 2009

New York, New York

Goedemorgen allen! Als jullie dit lezen zitten Larissa en ik waarschijnlijk al in het vliegtuig op weg naar New York. Waaaaah! NEW YORK!! We hebben er zo ontzettend veel zin in, niet te filmen! Ons vliegtuig vertrekt 08.05 wat betekent dat we al om 05.15 van huis zijn gegaan (súpervroeg). Gelukkig doet een Starbucketje me altijd wel veel goeds, en dan kom ik ook alvast in de stemming he? ;)

Ik trek een comfy paarse joggy aan met mn roze/zwart Pastry sneakers en een shirtje met vestje. Dat wordt flink hout zagen in het vliegtuig! Larissa en ik kunnen gelukkig overal in slaap vallen en we zitten onze tijd echt met gemak uit. Slapen, beetje film kijken, eten, slapen, serie kijken, muziek luisteren, eten, slapen, slapen, slapen and we're there! Dan pakken we een taxi naar ons Pod hotel (http://www.podhotel.com/). Het hotel heeft ook een groot dakterras met loungy banken, chill! Even de buurt verkennen, boodschapjes doen, onszelf opfrissen and we're off shopping!

Donderdag wil Larissa graag naar Bloomingdales. Er is een re-launch feestje van de K-Swiss Classic Remastered sneaker, en de eerste 50 mensen die een paar kopen mogen op de foto met Ed Westwick aka Chuck uit Gossip Girl. W000t w0000t! Hopelijk zijn we op tijd...

Verder willen we nog graag een musical bezoeken op Broadway. Er draait heel veel maar The Little Mermaid, The Lion King en Hairspray lijken ons het meest leuk.

We doen ook zeker een dagje Brooklyn! Je schijnt daar leuke winkelstraten te hebben en ook veel Afrikaanse winkeltjes. Ik wil kijken of ik daar goede Black African Soap kan scoren voor in mijn shopje, en wie weet vind ik wel meer interessante Afrikaanse beauty wondermiddeltjes!

Oh en check deze mall op Staten Island! http://www.statenisland-mall.com Alle grote warenhuizen, Victoria´s Secret, Hot Topic, Forever 21, Bath & Body Works, Essentials (voor NYX spulletjes), H&M, Hollister , Sephora and many more! Lekker alles bij elkaar en ook zijn er heerlijke restaurants te vinden dus Laris en ik trekken hier ook een dagje voor uit.

Dan bezoek ik ook zeker de LUSH, MAC cosmetics en de Abercrombie & Fitch. Bij de A&F staan er standaard halfnaakte boys (muscled!) bij de ingang, waarmee we op de foto kunnen, hihi!

Nou er is zo veel te doen en te zien, ik denk dat de week voorbij zal vliegen. Ik probeer vanuit New York nog een keertje te bloggen en eventueel een filmpje op te nemen, hope it all works. Sowieso kunnen jullie een zeer uitgebreid (shop)verslag van me verwachten hoor!

Okay take care y'all! Tijd om nog even op bed te liggen. Mijn koffer is zo goed als gepakt (easy, ik nee, niets mee. Haha!)

Until next time
~Serena Verbon