vrijdag 19 juni 2009

New York, New York #2

Mijn eerste berichtje vanuit New York! Bedankt voor de superlieve comments in mijn vorige bericht ^^ Larissa en ik zijn afgelopen woensdag veilig gelandt rond 11u 's ochtends plaatselijke tijd. Vanaf JFK is het ongeveer 40 minuten met de taxi naar het Pod Hotel. We hadden een schattige oude donkere man als chauffeur, en het ritje kostte ons $ 45 (excl. fooi) wat echt niet veel is vind ik! De taxi's en ritten vanaf het vliegveld worden goed geregeld, en er zijn vaste prijzen afhankelijk van je eindbestemming, zodat je weet dat je niet wordt opgelicht. Dat vonden we zelf erg fijn.

We konden meteen onze kamer op! We slapen op de 12e verdieping, de op één na hoogste. De kamer is klein, ik schat 3 bij 4,5 meter, maar alles zit er in: een dubbel bed, bureau, wastafel, tv, nachtkastje (met i-pod dock), een hang gedeelte voor kleding en een badkamer (douche en wc). Het hotel ziet er best cool uit, modern en kleurrijk, een beetje design achtig. Alles is netjes en schoon en het personeel is echt heel erg vriendelijk! Bovenop het hotel zit een dakterrasje met lounge stoelen en met een prachtig uitzicht over de stad. Beneden in de lobby kun je ontbijten. Gisteren hadden we een kopje organische thee, wafels met vers rood fruit en gecarameliseerde bananenboter, nom nom nom!!

Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen maar geshopt! hihi! Het is sale bij Victoria's Secret, dus daar hebben we vooral onze slag geslagen. Kleding, BH's en geurtjes en make-upjes. Maar ook heeft Larissa zwarte halfhoge Uggs gekocht ($ 139) en ik heb Minnetonka's laarzen met veel franjes ($ 89). Ik heb mijn eerste NARS spulletjes gekocht. Een blush in de kleur 'Outlaw' ($ 25) en voor Larissa heb ik de NARS eyecream en hydrating refreshing lotion gekocht. Die zijn echt heerlijk trouwens! We hebben een nieuw lekker geurtje ontdekt: Amazing Grace van Philosophy. Zo ik heb hier trouwens al 3 Sephora's gespot! Er zijn er hier echt veel!

Donderdag regende het de hele dag door. Met bakken uit de hemel! En natuurlijk hadden Larissa en ik geen paraplu. En hoe hard we ook aan een paraplu dachten, we kwamen nergens een winkel tegen die ze zou kunnen verkopen, en ook geen straatverkopers met paraplu's! Mieh! Inmiddels al behoorlijk nat, met onze capuchon op (we hadden ook geen jas, alleen maar een hoody) liepen we als een stel zielige verzopen katjes langs het superdeluxe Park Lane hotel. Kennelijk riepen we zo veel medelijden op dat de concierge vroeg "aaaw you girls aint got no umbrella?". Hij zag er echt chic uit, met een 3-delig pak, een lange jas, witte handschoenen en een pet. We zeiden dat we er geen hadden. Dus zei hij dat we even moesten wachten en even later kwam hij weer naar buiten met een hele mooie paraplu van het Park Lane hotel zelf. Superlief! "Thank you mister!!" Lucky of niet?

Zoals ik al had verteld wilde Larissa naar Bloomingdales om Ed Westwick te zien. Alleen stonden we bij de verkeerde Bloomingdales! Argh, bummer! Ach ja.

Vandaag is het weer een stuk beter en willen we naar een New York Zoo. In New York City zijn er 4 dierentuinen, maar die bij Central Park lijkt ons het leukst.

Ik schrijf snel weer een New York update!

Untill next time
~Serena Verbon