zondag 10 mei 2009

What's Cooking?

Met veel plezier en bewondering lees ik vaak blogartikeltjes over prachtige baksels, overheerlijke ovenschotels en lekkere hartige snacks begeleid door watertandende foto's met bijbehorende recepten. De Blogs van Evi, Gonny en Babs zijn daar goede voorbeelden van. Nu ben ik zelf überlui als het op koken aankomt. Serieus waar, ik kan me niet eens meer herinneren wat de laatste keer was dat ik thuis wat heb klaargemaakt. Misschien omdat het voor mij ook geen noodzaak is, aangezien ik nog lekker thuis bij paps en mams woon en het altijd door iemand anders gedaan wordt (meestal kookt Tara, mijn jongste zusje). Hoewel ik de ervaring niet heb, ben ik er wél van overtuigd dat ik over de nodige kook skills beschik. Mijn voornemen is dan ook om in mijn vakantieweekje (week 21) een prachtig gerecht klaar te maken voor mijn familie met daarbij een foto-verslagje (of video, moet even kijken).

Nu mogen jullie kiezen wat ik ga maken! Mijn specialité is "lekkere broodjes". Van die luxe belegde broodjes die je ook altijd kunt kiezen als je ergens gaat lunchen in een restaurant. Verder sta ik ook bekend om mijn "gevulde bami soep". Je weet wel van die kant-en-klare pakjes van 10 cent. Daar voeg ik dan zelf nog het één en ander aan toe zodat het een heus maaltijd soepje wordt. Tja, niet echt culinaire hoogstandjes dus, hihi!


Volgende week 17 mei zal ik aan de hand van deze poll een gerecht kiezen. Ik ben benieuwd waar jullie op gaan stemmen! Choose wisely my friends! Ik hou wel van een uitdaging! ;)

Wat zijn jullie specialiteiten op kookgebied? Of zijn jullie net zulke noobs als ik?

Until next time
~Serena Verbon