maandag 11 mei 2009

#1 Trofee Best Blogster

Waaaaaaaah! Vandaag werd de uitslag bekend gemaakt van de wedstrijd Fashionata's Best Blogster georganiseerd door Sofie van Fashionata. En wat denk je? Beauty Lab number one bébé's! Ik voel me zo ontzettend trots! Ik heb hiermee een supertoffe en eervolle trofee gewonnen:


Deze trofee zal ik trots in de zijbalk van mijn blogje
plaatsen, bij gebrek aan een schoorsteenmantel, hihi!


Ik voelde mij zeer vereerd om als nieuweling tussen zulke grote en professionele blogs te staan als CherryFizz, LushiousBeauty, Jozefa en FashionDiva. Deze finalisten wil ik van harte feliciteren met het behalen van de finale, ik bewonder ze enorm om hun inzet en creativiteit!

Dan volgt er nu een zeer emotionele speech, zoals het hoort bij het in ontvangst nemen van een trofee! *Haalt briefje uit broekzak, schraapt keel* Ik wil graag mijn familie bedanken voor hun onvoorwaardelijke liefde en steun. Ze zorgden voor het avondeten en schoven het onder mijn neus als ik weer eens niet achter de computer vandaan te meppen was, of brachten lief een kopje thee naar zolder. Zonder hun had ik het nooit gered! Dan mijn liefste en trouwe blog lezeressen! Wat is een blog zonder lezers? Zonder jullie enthousiaste reacties had ik het nooit zo ver geschopt. Jullie eigen blogs zorgden voor veel leesplezier en inspiratie. Tags, tweets, filmpjes en reacties hebben er voor gezorgd dat ik me helemaal thuis voel in deze gezellige (beauty) blog wereld, en bij sommige voel ik zelfs het begin van een leuke (internet) vriendschap.

Wat ik zo bijzonder vind aan het winnen van deze award? Ik bewijs daar mee dat je niet perse een grote professionele site nodig hebt om te winnen. Als je maar voldoende inzet, creativiteit, originaliteit, plezier, liefde en de juiste dosis humor in je blog propt. Het wordt gewaardeerd, zo zie je maar weer! Ik hoop dat ik hiermee een heleboel blogsters inspireer om vooral door te gaan met bloggen!

Ik wil iedereen bedanken die op me heeft gestemd en vooral de meiden en vriendinnen die me nog eens extra hebben geholpen. I owe you guys! Waar is de liefde? HIER IS DE LIEFDE! <3 <3 <3

Zoals beloofd zal ik een groot deel van de prijs gebruiken voor mijn blog! Ik heb geen idee wanneer ik de prijs kan verwachten, maar ik zal vast gaan brainstormen en een leuke winaktie bedenken voor jullie!

Until next time
~Serena Verbon