vrijdag 8 mei 2009

vakantie!

Week 21 is een toffe week joh! Waarom? Omdat ik maar 2 vrije dagen hoef op te nemen om maar liefst een heule week vrij te zijn, yaay! Ik ben die woensdag namelijk roostervrij, donderdag is het Hemelvaart en de vrijdag na Hemelvaart heeft het hele UMC altijd vrij. Dus vandaar doop ik week 21 om tot TOFSTE week van het jaar 2009!

The Secret Garden webshop is week 21 en 22 dicht, dat loopt van 18 mei tot 1 juni. Ik hoef me dan even 2 weken niet te bekommeren om bestellingen, maar kan lekker relaxen, superveel bloggen, leuke filmpjes opnemen, voorraadjes bijmaken en nieuwe artikelen ontwikkelen. Dat laatste wil ik al zo lang! Maar nu kan ik dan eindelijk een weekje non-stop in de keuken staan 'kokkerellen'. Er zijn zoveel dingen die ik verder wil ontwikkelen, zoals de facebutter. Maar ook wil ik meer experimenteren met die Bubble Bar Slices, nieuwe facial masks maken (en samples opsturen) en recepten uitproberen van Lip Scrubs en Solid Body Scrubs. Veel plannen dus!

Voor de zomervakantie heb ik nog steeds geen plannen. Het liefst zou ik naar Azië of Amerika gaan, want ik wil gewoon een onwijze shop vakantie met cultuur (Azië), natuur (Azië en Amerika) en lekker eten (sushi of ribs)! Maar tot op heden hebben al mijn vrienden geen geld voor zo'n vakantie. En ik heb dan weer geen zin om in een tentje in Zuid-Frankrijk te liggen, verwend nest als ik ben ;) Dat wordt dus hoogstwaarschijnlijk thuisblijven en festivals afstruinen, wat ook niet verkeerd is natuurlijk! Wat zijn jullie vakantie plannen?

Until next time
~Serena Verbon