maandag 18 mei 2009

uitslag winaktie Benefit Gloss

Wow iedereen is enthousiast over mijn nieuwe rubriek, wat leuk! En wat een super interessante vragen hebben jullie ingezonden! Ik ga vanaf volgende week maandag beginnen met 'Let's Talk Nerdy' en de bedoeling is om één vraag per week uitgebreid te beantwoorden. Soms overlappen vragen elkaar, die zal ik dan samen behandelen. Mijn bedoeling is om alles duidelijk uit te leggen, aan de hand van voorbeelden of plaatjes, zodat ook mensen zonder chemische of moleculaire achtergrond het zullen begrijpen.

Om de nieuwe rubriek te vieren heb ik onder de eerste 10 inzendingen een prachtige Benefit 'Her Glossiness' lipgloss verloot in de kleur 'talk to her agent'. Ik heb de namen van de eerste 10 inzendingen op briefjes geschreven, briefjes dubbelgevouwen, in een doos gestopt en mijn moeder er blind eentje uit laten trekken. De naam die op het briefje stond is... *tromgeroffel* *tromgeroffel*

JOYCA!

Gefeliciteerd met je prijs Joyca!! Ik stuur je even een mail voor je contact gegevens en dan komt 'Her Glossiness' zo snel mogelijk jouw kant op.


Benefit glossjes. De linker gloss is 'talk to her agent'

Vergeet niet je scheikundige beautyvraag te stellen door een mail te sturen naar starpede@hotmail.com met als titel 'Let's Talk Nerdy'. Spread the word on all your beauty blogs!

until next time
~Serena Verbon